Satisfyyourcravings

7

Bucataras
Top-Chef

@Utrecht

Bucataras din 29.10.2012

RETETE950
PRIETENI211
Retete

Pui Generalul Tso

In Pui la 4 Apr 2014

Bucățile de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele peste.  Separat se amestecă panko cu faina,  sare  și  piper .  Se scot bucățile de pui din lapte și se tăvălesc prin amestecul de panko și făină până sunt acoperite complet. Se...

Zacuscă picantă de ciuperci

In Zacusca la 3 Apr 2014

Ceapa se călește în ulei până devine translucidă. Se adaugă morcovii și se călesc 10 minute. Se adaugă ardeii copți și chili. Se lasă la fiert 40 de minute, la foc mic, amestecând frecvent și adăugând ulei dacă mai este nevoie.  Se adaugă ciupercile...

Pâine integrală cu semințe

In Piine la 3 Apr 2014

Se amestecă toate ingredientele până se obține un aluat neted care se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină.  Se transferă într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu foaie de copt. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă la crescut 2...

Fillet bites lipicioase în sos dulce-acrișor

In Pui la 3 Apr 2014

Bucățile de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele peste.  Separat se amestecă panko cu faina, sare și piper.  Se scot bucățile de pui din lapte și se tăvălesc prin amestecul de panko și făină până sunt acoperite complet. Se așează...

Supă germană de dovleac cu ghimbir (Kurbissuppe)

In Supe la 2 Apr 2014

Dovleacul se curăță de coajă și se taie cuburi la fel ca morcovii și cartofii. Într-o oală se călește ceapa până devine translucidă. Se adaugă apoi dovleacul, cartofii, morcovii și coriandru. Se gătesc 20 de minute, amestecând frecvent.  Se adaugă...

Pâine de casă

In Piine la 2 Apr 2014

Prin amestecarea tuturor ingredientelor se obține un aluat ce se frămână minim 15 minute pe o planșetă presărată cu făină.  Se transferă într-un vas potrivit pentru cuptor, tapetat cu foaie de copt. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă la crescut 2 ore. ...

Supă olandeză de mazăre (Groenterijke erwtensoep)

In Supe la 2 Apr 2014

În 2 litri de apă se adaugă mazărea uscată, foaia de dafin, concentratul de vită și se fierb 30 de minute la foc mic.  Morcovii se taie rondele și se adaugă în supă.  Prazul se taie longitudinal în 2, apoi rondele. Se adaugă în supă.  Se...

Penne la cuptor cu ciuperci și sos Gouda

In Penne la 1 Apr 2014

Pennele se fierb conform intrucțiunilor de pe ambalaj. Ceapa se călește 3 minute în unt. Se adaugă ciupercile, cimbru, sare, piper și usturoi. Se gătesc 8 minute. Se adaugă vinul și se mai gătesc 1 minut, amestecând frecvent.  Într-o tigaie, se toarnă...

Boeuf bourguignon

In Vita la 1 Apr 2014

Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop.  Baconul se prăjește fără  ulei , până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie.  În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se...

Tort Ferrero Rocher

In Torturi la 1 Apr 2014

Ouăle se amestecă cu zahărul, folosind un mixer. Se amestecă făina cu praful de copt, sare și cacao și se adaugă peste ouă. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă care se toarnă într-o tavă cu fund detașabil, de 23 de cm, tapetată cu hârtie de copt. Se...

Piept de pui Caju cu tăiței

In Pui la 31 Mar 2014

Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă făina cu sosul de soia și usturoiul și se acoperă puiul cu pasta obținută. Se prăjesc bucățile de pui până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa și se mai gătește 1 minut.  La final, se...

Orzo cu arome mediteraneene gata în 12 minute

In Paste la 31 Mar 2014

Orzo se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.  Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se amestecă și taie roșiile și busuiocul.  Orzo se amestecă cu pasta de roșii și busuioc, cu sare, piper, ulei de măsline și parmezan. 

Gnocchi din pâine în sos Taleggio

In Paste la 31 Mar 2014

Se amestecă toate ingredientele pentru gnocchi, mai puțin supa, până se obține o compoziție ușor umedă. Pe o planșetă presărată cu făină, se modeleaza gnocchi sub formă de bilă. Se fierb în supă, având grijă să nu se lipească de fund, până se ridică la...

Piept de pui în crustă de cocos și panko

In Pui la 31 Mar 2014

Se dau bucățile de pui mai întai prin făină, apoi albușuri, apoi prin amestecul de panko și cocos. Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se gătesc 6 minute/ parte, în cuptorul preîncălzit la 230 de grade Celsius. Se servesc imediat cu garnitură...

Cartofi Boulangère

In Mancaruri de legume la 28 Mar 2014

Cartofii se curăță și se taie felii. Se așează un strat de cartofi într-o oală de fontă, apoi fâșii de ceapă și câteva frunze de salvie, sare și piper. Se alternează straturile până se termină ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi. Se așează...

Jambon à la Chablisienne

In Mancaruri cu carne la 27 Mar 2014

Într-o tigaie se încălzește puțin ulei sau unt și se călește eșalota până devine translucidă.  Se adaugă vinul și se lasă câteva minute la foc mediu, până se evaporă alcoolul.  Se adaugă pasta de rosii, dafinul, smântâna și...

Tocaniță Westmalle

In Vita la 26 Mar 2014

Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop.  Baconul se prăjește fără ulei, până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie.  În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se scoate pe o...

Tort Monti cu lămâie, miere și zmeură

In Torturi la 25 Mar 2014

Se amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.  Se bate untul 1 minut, cu ajutorul unui mixer. Apoi, se adaugă mierea și se amestecă până la omogenizare. Se adaugă încet ouăle, apoi esența de vanilie. Cu mixerul la viteză mică, se adaugă...

Salată de cartofi noi

In Salate la 14 Mar 2014

Cartofii se spală și se fierb în coajă în apă sărată.  Feliile de bacon se prăjesc până devin crocante.  Se scurge o parte din grăsimea lăsată de bacon, iar în restul se prăjește pesmetul amestecat cu oregano, busuioc, sare și piper...

Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola

In Paste la 13 Mar 2014

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.  Într-o tigaie se prăjesc feliile de Pancetta până devin crocante. Se scot pe un prosop din hârtie.  Se aruncă o parte din grăsimea rămasă în tigaie și se adaugă...

Bapao (Chifle umplute)

In Mancaruri cu carne la 12 Mar 2014

Carnea se călește în puțin ulei, până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa, usturoiul și chili și se gătesc câteva minute. La final se adaugă sosul de soia și mixul de condimente. Se amestecă bine până la omogenizare.  Din ingredientele pentru...

Găluște din Ricotta în sos de roșii

In Jamie Oliver la 5 Mar 2014

Se amestecă toate ingredientele pentru găluște, cu ajutorul unui tel. Într-o tigaie, se încălzește puțin ulei de măsline, iar cu o lingură se formează găluște care se prăjesc pe ambele părți până devin ferme.  Într-o tigaie, se încălzește...

Wrap cu falafel, legume la gratar și salsa

In Jamie Oliver la 4 Mar 2014

Într-un robot de bucătărie se toacă și amestecă nautul cu fasolea, coaja de lime, ras el hanout, faina, sarea și piperul.  Cu mâinile ude, se formează chifetelele ca pentru burgeri. Se prăjesc în 2 linguri de ulei pe ambele părți până devin...

Piept de pui grecesc cu salată de orez

In Pui la 3 Mar 2014

Pieptul de pui de bate ca pentru șnițele și se acoperă cu scorțișoară, cuișoare, nucșoare, sare, piper și coaja de lămâie. Se așază într-o tigaie cu ulei fierbinte și se gătește 3-4 minute pe parte până devine auriu și este complet gătit. Se taie fâșii....

Aripioare lipicioase în sos dulce-picant

In Pui la 22 Feb 2014

Aripioarele se taie în două și se acoperă cu sare, piper și făină. Se amestecă până când aripioarele sunt îmbrăcate complet în făină.  Într-o tigaie se încălzește uleiul și se adaugă aripioarele și cățeii de usturoi,...

Bagels

In Piine la 21 Feb 2014

Drojdia se amestecă cu sarea până se lichefiază. Într-un castron, se amestecă cele două tipuri de făină, apoi se adaugă uleiul, zahărul, drojdia și apa. Se frământă aluatul obținut 10-15 minute, până devine catifelat și elastic. Se lasă la crescut 2 ore,...

Aperitiv din tortilla

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2014

Tortilla se unge pe toată suprafața cu crema de brânză, apoi se așează foile de salată și pieptul de pui, iar la final, castravetele tăiat bețigașe. Se rulează tortilla și se înfășoară strâns īn folie de aluminiu. Se ține la frigider minim 30 de minute, se taie...

Tocăniță de cartofi și carne tocată sub crustă de pâine

In Mancaruri cu carne la 20 Feb 2014

Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline și se adaugă cele doua tipuri de carne amestecate. Se gătește până când toată apa s-a evaporat și începe să se rumenească. Se scoate pe o farfurie.  În aceeași tigaie, se încălzește...

Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan

In Pui la 19 Feb 2014

Cartofii nu se curață de coajă. Se spală și se taie felii transversale nu foarte groase. Se acoperă cu tipurile de sare, piperul, boiaua și ulei de măsline. Se așează feliile într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul...

Somon în crustă de semințe

In Somon la 18 Feb 2014

Într-o tigaie, se prăjesc semințele până își schimbă ușor culoarea. Se scot pe o farfurie și se lasă la răcit.  Se prăjesc și semințele de cumin, maxim un minut. Se scot pe o farfurie.  Folosind un robot de bucătărie se amestecă și se macină nu...

Afisate 751 - 780 din 950 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]