Aripioare lipicioase în sos dulce-picant

de Satisfyyourcravings in Pui, 22 Feb 2014 | 5626 vizualizari

 

Ideale pentru o cină rapidă

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare de pui
  • sare grunjoasă/ piper
  • 2 linguri făină
  • 8 căței de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri sos thailandez dulce-picant cu usturoi
  • 2 linguri sos piri-piri cu usturoi
  • 1 linguriță susan negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase în sos dulce-picant:

Aripioarele se taie în două și se acoperă cu sare, piper și făină. Se amestecă până când aripioarele sunt îmbrăcate complet în făină. 

Într-o tigaie se încălzește uleiul și se adaugă aripioarele și cățeii de usturoi, necurățați de coajă și ușor zdrobiți. Se prăjesc până devin aurii.

Se adaugă cele două sosuri și susanul și se gătesc până devin lipicioase.

Se servesc cu orez fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase în sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui cu sos de usturoi si morcovi