Bapao (Chifle umplute)

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 12 Mar 2014 | 4707 vizualizari

 

Bapao este un preparat cu influențe asiatice foarte popular în Olanda.

 

INGREDIENTE

Pentru umplutură:
  • 500 grame carne tocată (maxim 15% grăsime)
  • 1 chili proaspăt, tocat
  • 1 fir de ceapă verde, tocat
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 linguriță 5 condimente chinezești
  • 1 1/2 linguri sos de soia
Pentru aluat:
  • 4 căni făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 cană lapte
  • sare
  • 1 linguriță zahar
  • sos dulce picant pentru servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bapao (Chifle umplute):

Carnea se călește în puțin ulei, până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa, usturoiul și chili și se gătesc câteva minute. La final se adaugă sosul de soia și mixul de condimente. Se amestecă bine până la omogenizare. 

Din ingredientele pentru aluat, se frământă unul catifelat și elastic. Se împarte în bucăți egale.

Din fiecare bucată se modelează un disc, iar în centrul acestuia se așează 1-2 lingurițe de umplutura.

Se aduc marginile spre interior, astfel încât umplutura să fie acoperită complet.

Se așează într-un steamer tapetat cu hârtie de copt. Se gătesc 15 minute. 

Se servesc calde cu sos dulce picant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bapao (Chifle umplute)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

Delilah 1

10.10.2014, 06:14

bapao, olandez??????????????????? ce gluma

Satisfyyourcravings 1

10.10.2014, 20:31

Unde scrie ca e olandez? Spun doar ca e popular in Olanda, asadar poate ar trebui sa citesti mai bine inainte de a comenta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]