A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: miha in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un castron punem branza impreuna cu zaharul,oul si esenta de vanilie. Amestecam pana vom obtine o pasta omogena. Apoi adaugam faina si...Citeste continuarea

Reteta de ciulama delicioasa cu...

Postat de: Oana in Pui

Preparare Reteta de ciulama delicioasa cu pipote si inimi de pui, preferata familiei Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se oparesc cu apa fiarta. Se spala si se pun apoi la fiert...Citeste continuarea

Rulada cu crema de lamaie

Postat de: leoflori in Prajituri

Am batut galbenusurile cu 4 lg.apa rece + zaharul+zaharul vanilat.Apoi am batut albusurile spuma cu un praf de sare. 1/3 din cantitate de albusuri am adaugat-o peste galbenusuri. Am adaugat si...Citeste continuarea

Rulada de carne tocata cu ou

Postat de: rivka in Vita

Carnea tocata se amesteca bine cu pesmetul sau painea inmuiata si scursa bine, condimentele sarea, piperul, boiaua de ardei si eventual dupa gust condimentele pentru carne tocata, catelul de...Citeste continuarea

Rulouri cu branza

Postat de: miha in Dulciuri

Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul...Citeste continuarea

Rasol alb cu rosii si orez

Postat de: Oana in Vita

Rasolul de vita se spala si se taie felii subtiri, dar nu de tot, se aseaza intr-un vas de iena adanc si se condimenteaza dupa gust. Se toarna uleiul de masline plus 3 cani cu apa, se acopera...Citeste continuarea

Rigatoni cu carnaciori si suc de rosii

Postat de: Oana in Paste

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe pachet, in apa clocotita cu sare. Intre timp, se caleste in putin ulei ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat fasiute, se adauga putina apa si se...Citeste continuarea

Rulada cu budinca si nectarine

Postat de: ala_oancea in Prajituri

Se bat albusurile spuma cu trei linguri de zahar. Galbenusurile se mizeaza cu 2 linguri de zahar, uleiul si laptele si se adauga la albusuri. Se amesteca usor apoi se adauga faina, pesmetul si...Citeste continuarea

Racoritor Chicago

Postat de: meosiris in Cocktail

Se umple un pahar tumbler cu cuburi de gheata.Deasupra se toarna zeama de lamaie si se umple paharul,jumatate cu Ginger-ale si jumatate cu suc de struguri. Citeste continuarea

Racoritoare jamaicana

Postat de: meosiris in Cocktail

Se amesteca ingredientele intr-un pahar cu picior. Paharul se orneaza cu lamaie si bautura se serveste cu paiul. Citeste continuarea

Rosii cu mozzarella

Postat de: meosiris in Aperitive / Garnituri

-Toate se taie feliute,apoi se pune o felie de rosie,una de mozzarella,iar una de rosie si la final mozzarella.Dupa fiecare felie de mozzarella presaram busuioc,sare,piper si putin paprika....Citeste continuarea

Rulada de curcan

Postat de: meosiris in Curcan

-Pieptul de curcan se spala, se taie felii pe lung, se bate si se asaza feliile pe o folie de aluminiu si se condimenteaza. -Spanacul se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul taiat...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu zucchini

Postat de: meosiris in Pui

-Taiem pieptul de pui pe lung, in fasii mai subtiri si il batem ca la snitel. -Taiem zucchini tot pe lung si punem feliile pe grill-ul incins pana se inmoaie putin, apoi asezam o felie de...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: ageamanu in Aperitive / Garnituri

Reteta de preparare a papanasilor Se curata dovlecelul de coaja si seminte in cazul in care acestea sunt formate, dupa care se da pe razatoarea mare si se stoarce bine de zeama. Se amesteca...Citeste continuarea

Rosioare cu ton

Postat de: Sabina in Aperitive / Garnituri

Incepem cu tonul, desfacem cutia si scurgem bine de sucul propriu :). Sceoatem samburii de la masline si le taiem in bucatele mici. Taiem patrunjelul marunt. Amestecam tonul, maslinele,...Citeste continuarea

Rasol de vitel cu legume la cuptor

Postat de: Oana in Vita

Rasolul de vitel se fierbe foarte bine, pana devine moale. Eu l-am fiert 3 ore :)) Legumele se curata si se taie dupa preferinta, se aseaza intr-o tava mai adanca termorezistenta. Rosiile se...Citeste continuarea

Rulada de pui

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Se face un aluat de clatite din: 2ouă, 1 cană de făină, 200 ml. lapte, 100 ml. apa, sare, 100 ml. ulei. Se amestecă toate ingredientele, se lasă 15 min. sa se odihnească si se fac apoi...Citeste continuarea

Rulada de somon afumat cu legume si...

Postat de: Roda in Somon

1.Se pun legumele la fiert in apa cu sare. 2.Se fierb 2 oua timp de 9 minute pentru ca galbenusul de ou sa se pastreze foarte galben.Dupa fierbere, se racesc sub jet de apa rece si se curata....Citeste continuarea

Rulouri de pui cu cascaval afumat...

Postat de: Lily_Musat in Pui

Pieptul de pui il taiem fasii si il batem cu ciocanelul de snitele si il condimentam cu sare si piper. Cascavalul il razuim, il amestecam cu untul, coriandrul si cu patrunjelul tocat....Citeste continuarea

RULADA CU CREMA DE ZMEURA

Postat de: Roda in Prajituri

1.Se separa ouale.Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilinat. 2.Se amesteca faina cu amidonul alimentar si cu sarea. 3.Albusurile se bat spuma cu restul...Citeste continuarea

Rulada amaruie cu sirop de portocale

Postat de: Lily_Musat in Prajituri

1.Cum preparam siropul Zaharul, 4 liguri de apa si zeama de portocale se pun intr-o cratita si se fierb pana se obtine un sirop legat. Se adauga coaja de portocala si se lasa sa se raceasca....Citeste continuarea

Rulada de pui cu ardei copt

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Jumatate din pieptul de pui il taiem felii,pe care le batem cu ciocanul de snitele.Presaram cu sare,piper si cimbru. Cealalta jumatate o mixam impreuna cu ceapa,morcovul,verdeata si oul....Citeste continuarea

Rulada din fleica cu piept de pui

Postat de: miha in Porc

Fleica o taiem felii.La fel si pieptul de pui.Le batem putin cu ciocanul de snitele,pentru a le fragezi. Fleica o condimentam cu sare,piper si maghiran.Pieptul de pui cu sare,piper si tarhon....Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: sandytza in Dulciuri

Se amesteca laptele condensat cu laptele praf , dupa care se adauga untul . Se adauga nuca de cocos si napolitana zdrobita. Se fac forme rotunde care se umple cu alune si...Citeste continuarea

Rigo Iancsi

Postat de: Roda in Prajituri

(1 portie pentru o tava dreptunghiulara) 1.Cele 6 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar praf,se adauga 3 linguri cacao,3 linguri faina si albusurile batute spuma.Compozitia se toarna...Citeste continuarea

Rosii umplute cu ficatei

Postat de: Roda in Aperitive / Garnituri

1.Se spala rosiile ,se taie cate un capacel si se scobesc cu o lingurita ,astfel incat sa ramana o pulpa de 1 cm. 2.Se prepara umplutura:se spala ficateii,se dau prin faina si se prajesc in...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu cascaval

Postat de: kryky_55 in Pui

Spalati pieptul de pui,fiecare bucata o impartitit in 2 si bateti ca pentru snitele intre 2 bucati de folie alimentara. Spalati si ciupercile si le taiati felii(opriti cateva intregi) ;...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: miha in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Branza impreuna cu toate celelalte ingrediente se mixeaza foarte bine pana devine totul ca o crema. Se pune apa la fiert,cu putina sare.Cand da in clocot...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: kryky_55 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Amestecati oule cu zaharul si branza de vaci,adaugati zaharul vanilinat ,apoi putin cate putin puneti faina pana cand aluatul devine elastic. Aluatul fiind...Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm...Citeste continuarea

Rulada de sorici de porc

Postat de: Lily_Musat in Aperitive / Garnituri

Se intinde soriciul pe masa si pe toata suprafata lui punem carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat si se ruleaza. Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu vin alb

Postat de: kryky_55 in Pui

Spalati oual si puneti-le la fiert in apa rece cu sare.Intre timp bateti carnea de pui usor cu batatorul intre 2 bucati de folie alimentare si o condimentati bine cu sare,piper si vegeta....Citeste continuarea

Rulouri de vinete cu marar si rosii

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Vanata se spala si se taie felii subtiri, se presara sare. Gratarul se incinge si se pun feliile de vinete. Apoi se continua cu rosiile, care au fost taiate in prealabil in felii. Usturoiul...Citeste continuarea

Rigatoni cu creveti si scoici

Postat de: Oana in Paste

Pastele se pun la fiert, in apa clocotita cu sare, asa cum este indicat pe pachet. In acelasi timp pregatim si sosul. Mai intai tocam ceapa si usturoiul verde, eu le-am maruntit la robot....Citeste continuarea

Rulada cu branza

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul. Se unge dosul tavii,se pune  hartie de copt,care se unge si ea Se pune aluatul de...Citeste continuarea

RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI

Postat de: adriana65 in Dulciuri

Am batut frisca si am adaugat capsunii taiati nu prea marunt si branza de vaci. Am omogenizat bine. Crema rezultata am pus-o intr-un pos si am umplut rulourile. Le-am lasat la frigider...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: adriana65 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Mai intai se prajeste pesmetul in putin unt si se pune la rece. Branza de vaci am maruntit-o bine cu dosul furculitei, am amestecat -o cu ouale, cu...Citeste continuarea

Rulada

Postat de: yammy in Prajituri

-frecam galbenusurile cu zaharul  -batem albusurile spuma -punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si esenta , mixam -punem compozitia intr-o tava tapetata cu...Citeste continuarea

Reteta de placinta moldoveneasca

Postat de: luminita20_2006 in Dulciuri

Iata cum se prepara reteta de placinta moldoveneasca. Se face un aluat de placinta obisnuit si se lasa sa se odihneasca 30 min. Separat facem compozitia din 1 kg de branza se amesteca cu 3-4...Citeste continuarea

Rulada cu foi de napolitana

Postat de: luminita20_2006 in Dulciuri

1 crema. Se trec prin masina de rocat rahatul impreuna cu lamaia si margarina, apoi freci crema pana se omogenizeaza si se da la rece. 2 crema. Se fierbe un sirop din zahar , cacao si...Citeste continuarea

Rulou de pangasius

Postat de: luminita20_2006 in Pangasius

1. Fileul de pangasus se strupeste cu lamaie se presoara sare si piper apou se aseaza o frunza de salata, felii de ciperci si cascavalul dat prin razatoarea mare. Se ruleaza si se prinde cu o...Citeste continuarea

Reteta simpla de Fursecuri cu...

Postat de: Oana in Dulciuri

Cum se prepara Reteta simpla de Fursecuri cu stafide, gust autentic al copilariei: Stafidele se spala bine cu apa si se lasa intr-un bol cu apa rece. Ouale se bat super bine cu zaharul, eu...Citeste continuarea

Reteta delicioasa de parjoale...

Postat de: miha in Pui

Cum se prepara Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui Cartoful l-am dat pe razatoarea mica,l-am stors bine de zeama,apoi l-am amestecat la robot cu restul ingredientelor....Citeste continuarea

Reteta simpla si usor de preparat...

Postat de: miha in Pui

Cum se prepara Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana: Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou. Ceapa se caleste pana devine...Citeste continuarea

Rulouri cu frisca si kiwi

Postat de: ala_oancea in Prajituri

Untul se topeste si se lasa la racit. Se adauga apoi la compozitia formata din zahar, zahar vanilat, albusuri si faina. Se amesteca bine. Se ia din compozitie cu o lingura si se aseaza aluatul...Citeste continuarea

Ragout de cerb cu smochine

Postat de: Roda in Mancaruri cu carne

1.Se curata zarzavatul de supa,se spala si se taie cubulete.Se curata usturoiul si se taie in patru.Se piseaza cuisoarele si piperul.Se amesteca toate cu rozmarin, oregano ,cimbru,100ml. vin rosu...Citeste continuarea

Rulouri de sunca cu salata de...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Morcovii, telina si marul se curata, se spala si se dau pe razatoarea mica. Eu le-am pus la robot, cu discul care toaca exact ca razatoarea mica :)) Se stropesc legumele cu zeama de lamaie, se...Citeste continuarea

Rulada de curcan

Postat de: Oana in Curcan

Pieptul de curcan se dezoseaza, al meu a fost de tzara, apoi se bat cele doua jumatati cu ciocanul de snitele, bine de tot, pana se obtin doua felii mari si subtiri. Branza rasa se amesteca cu...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Oana in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam ingredientele cu mixerul si apoi punem faina, putin cate putin, framantam pana se formeaza un aluat care nu se mai lipeste de maini si revine daca il...Citeste continuarea

Rulada din carne de miel

Postat de: Bucataras in Oaie

Se dezoseaza pulpa si se taie, astfel incit suprafata sa fie cit mai mare. In carne se fac intepaturi cu cutitul in care se introduc feliute de usturoi. Pe partea opusa, pe suprafata de carne, se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]