Spalati pieptul de pui,fiecare bucata o impartitit in 2 si bateti ca pentru snitele intre 2 bucati de folie alimentara.
Spalati si ciupercile si le taiati felii(opriti cateva intregi) ; ciupercutele taiate le inabusiti cu putin unt si sare pana scade zeama apoi dati deoparte.
Feliati cascavalul,spalati rosiile,le decojiti si le feliati apoi umpleti bucatile de pui astfel:
Pe fiecare bucata de carne de pui puneti doua felii de cascaval,doua jumatati de felie de rosie iar deasupra 2 lingurite de ciuperci inabusite.
Rulati in asa fel incat sa nu iasa umplutura si asezati in tava.
Ciupercutele pastrate intregi le asezati printre rulouri .
Ungeti fiecare rulou cu putin ulei de masline si le condimentati cu sare si piper.
Se baga la cuptor (preincalzit) la 180 de grade ,din cand in cand stropiti rulourile cu zeama ce o lasa in tava iar cand s-au rumenit frumos se scot si se servesc.