Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de kryky_55 in Dulciuri, 7 Iun 2009 | 18689 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor un desert simplu si bun rau de tot!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde  
  • smantana
  • nutella
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecati oule cu zaharul si branza de vaci,adaugati zaharul vanilinat ,apoi putin cate putin puneti faina pana cand aluatul devine elastic.

Aluatul fiind facut va apucati sa formati mingiute cu mana umeda pe care la gauriti la mijloc cu degetul.

Le prajiti  intr-o tava cu mult ulei de floare soarelui pe ambele parti ,dupa care le scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei.

Ornati dupa bunul plac cu muuuulta ciocolata si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

kryky_55 1

08.06.2009, 01:44

Multumesc MIha

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:18

yammy ciocolata

radu092 1

15.02.2013, 18:43

eu as recomanda sa se parjeasca in untura se obtin niste papanasi mult mai fragezi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu prune