Reteta delicioasa de piept de pui cu ciuperci si smantana
E mancarea mea preferata, si de cate ori merg la restaurant o comand, desi de fiecare data imi propun sa incerc altceva. Cand imi ia ospatarul comanda, e clar ca cer tot piept de pui cu ciuperci si smantana, si garnitura de cartofi prajiti.
Cum se prepara Reteta delicioasa de piept de pui cu ciuperci si smantana
Se spala pieptul si se taie cubulete. Se taie ceapa marunt, si se pune la calit in putin ulei. Cand se inmoaie putin, se adauga si carnea si se lasa sa se patrunda bine. (Inainte puneam carnea la rumenit in alta tigaie, si apoi o puneam peste ceapa. M-am lenevit insa, si le pun impreuna - eu folosesc wok-ul, si iese foarte bun).
Dupa ce e patrunsa bine carnea si putin rumenita, se adauga ciupercile, si paharul cu vin alb. Se mai lasa cateva minute sa dea in clocot, apoi pe pune smantana ingrosata cu faina, si se condimenteaza dupa gust.
E delicios, alaturi de cartofi prajiti! In poza am prajit cartofi noi, i-am taiat feliute si parca au iesit mai buni decat de obicei.
Recomandam si piept de pui in sos rosu si rulada din piept de pui