A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulada cu banane

Postat de: Bucataras in Prajituri

Se separa albusul de galbenus, se presara cu un praf de sare, si se bate spuma, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilinat si se bate in continuare pana nu mai cade din vas. Se adauga...Citeste continuarea

Rosii prajite de post

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

Se spala rosiile, se taie de un deget grosime, se presara cu sare si se lasasa se scurga de zeama pe un tocator din lemn. Se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se piseaza usturoiul si...Citeste continuarea

Rosii umplute”haioase si gustoase”

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Umplutura pt rosii se poate prepara in diverse moduri,eu va propun urmatoarea: Salamul se taie cubulete,la fel si ouale. Verdeata se taie fin. Intr-un vas amestecam...Citeste continuarea

Rulouri din pangasius cu somon afumat

Postat de: floricik90 in Pangasius

Mai intai am pus fileurile de pangasius la marinat in sucul de lamiae, ulei de masline, cimbru, usturoi pisat, piper, rozmarin (sare nu am pus pt. ca somonul este destul de sarat). Dupa 1...Citeste continuarea

Rulada “Padurea Neagra”

Postat de: Oana in Prajituri

Cuptorul se incinge la 180 grade si tapetam o tava  dreptunghiulara (25×35 cm) cu hartie de copt. Ouale se bat cu zaharul 2-3 minute pana cand isi tripleaza volumul. Opriti mixerul,...Citeste continuarea

Rata cu portocale

Postat de: Irina in Rata

Se topeste untul intr-o tigaie si se adauga pulpele, se condimenteaza si se lasa la rumenit. Se adauga vinul si coniacul si se lasa pe foc cam 40-50 min sa se patrunda bine. Eu am mai adaugat si...Citeste continuarea

Rulada de pui cu cascaval

Postat de: miha in Pui

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza. Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare....Citeste continuarea

Rulou de omleta cu marar si ceapa...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Mai intai preparam omleta. Branza o punem intr-un castron si o sfaramam bine cu furculita (daca este mai tare se poate da pe razatoare). Adaugam ouale si batem bine cu furculita. Adaugam...Citeste continuarea

Rulada Aurie

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade. Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin, untul topit caldut si laptele pina cind se...Citeste continuarea

Rulouri cu lipie, sunca, branza si...

Postat de: Oana in Mancare copii

Pe o lipie libaneza intindem un strat subtire de crema de branza (eu am pus almette), apoi doua bucati de muschi file, felii de rosii, felii de masline negre si doua frunze de salata verde. Am...Citeste continuarea

Răcitura (Piftie) din picioare de...

Postat de: anisoara in Porc

Piftia ( la noi in Moldova se spune RACITURA DIN PORC ) se poate prepara din picioare de porc , sau cozi ,sau urechi si carne de porc , dupa dorinta . Eu prepar piftia de porc dupa 2 metode ,...Citeste continuarea

Rasol de vită cu legume şi hrean

Postat de: Oana in Vita

 Adevarul e, ca dupa ce am deschis capacul robotului mi s-au desfundat instantaneu toate sinusurile si am plans de nu mai vedeam nimic. Ma si mir cum de-am reusit sa fac si poze . Eu am...Citeste continuarea

Reteta de fidea cu lapte, simplu si...

Postat de: Oana in Mancare copii

Preparare Reteta de fidea cu lapte, simplu si bun, ca-n copilarie Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, cand clocoteste se adauga fideaua, amestecand din cand in cand, sa nu se...Citeste continuarea

Rasol alb la tavă

Postat de: Bunica in Vita

Se spala rasolul, se cresteaza la un centimetru si in crestaturi se pun 2 feliute de usturoi. Se aseaza in tava, se condimenteaza, se pun bulionul, vinul si uleiul. Se adauga apa cit sa-l acopere...Citeste continuarea

Rulada aurie

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade. Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin , untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]