Rosii umplute

de Miha in Pui, 5 Noi 2009 | 4841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • verdeata
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare si piper
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 8 rosii
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Carnea o tocam impreuna  cu ceapa, morcov, ou, ulei, verdeata, suc de rosii si condimente.

Orezul il punem la inmuiat in apa rece, apoi il adaugam la compozitia de carne.

Taiem capacele la rosii si le scobim de miezul pe care mai apoi il blenduim.

Umplem rosiile cu compozitia de carne si acoperim cu capacelele. Le asezam intr-un vas, adaugam pulpa rosiilor si apa cat sa fie aproape acoperite. Presaram cu cimbru si dam la cuptor pentru circa 1 ora.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ANCA 1

05.11.2009, 14:31

hihi, buneee si eu pun mereu intre ardei umpluti, fac mixt, chiar si cu sarmalute in foi de vita

Miha 1

05.11.2009, 18:31

Lioana, orezul il las cat e gata de facut umplutura.

Mihaela 1

05.11.2009, 21:41

buuunn!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon