Rulada din fleica cu piept de pui

de Miha in Porc, 16 Iun 2009 | 7507 vizualizari

 

Candva vazusem pe blogul Amaliei niste coronite din fleica,dar pana sa le fac si eu,am uitat ca erau de fapt coronite si le-am facut rulouri. :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g fleica
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • sare,piper
  • maghiran,tarhon
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din fleica cu piept de pui:

Fleica o taiem felii.La fel si pieptul de pui.Le batem putin cu ciocanul de snitele,pentru a le fragezi.

Fleica o condimentam cu sare,piper si maghiran.Pieptul de pui cu sare,piper si tarhon.

Peste bucata de fleica punem o bucata de piept si rulam cat mai strans posibil,apoi fixam cu o scobitoare.

Punem rulourile obtinute intr-un vas termorezistent,impanam cu cateii de usturoi taiati.Stropim cu ulei de masline si paharul cu vin.

Dam la cuptor,pana se rumenesc.Din cand in cand,mai stropim cu sosul format in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din fleica cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor