Rulada de curcan

de meosiris in Curcan, 1 Aug 2009 | 9104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1kg piept de curcan
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ou
  • 400g spanac congelat
  • 2 catei usturoi
  • oregano
  • rozmarin
  • delikat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan:

-Pieptul de curcan se spala, se taie felii pe lung, se bate si se asaza feliile pe o folie de aluminiu si se condimenteaza.
-Spanacul se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul taiat cubulete,patrunjelul tocat marunt,oul batut si se condimenteaza.
-Intindem aceasta umplutura peste carne si rulam usor cu grija.
-Invelim rulada cu folia si dam la cuptor la 180C.Lasam 20 min. apoi scoatem, dam jos folia, ungem cu ulei, presaram condimente deasupra si bagam iarasi la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan impanata cu usturoi