A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulouri din piept de pui

Postat de: silvi0ara in Pui

Pieptul de pui se taie in 4 bucati, fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san nu il zdrobim .Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi tocam marunt ficatul si fileurile de...Citeste continuarea

Rulada cu crema de pepene galben

Postat de: Anastasia in Dulciuri

Crema : pulpa de pepene se marunteste in blander si se aduce la temperatura de fierbere impreuna cu laptele si se ia de pe foc / separat se bat ouale cu zaharul si amidonul pana devine cremoasa...Citeste continuarea

Rulada de lamaie

Postat de: susu in Dulciuri

Se incalzeste cuptorul bine. Se bat albusurile spuma cu sare. Se freaca galbenusurile cu zahar si 2 linguri de apa fierbinte (fiarta inainte) pana se obtine o crema. Se incorporeaza cate putin...Citeste continuarea

Rulada cu spanac, ciuperci si...

Postat de: silvi0ara in Aperitive / Garnituri

Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi ciupercile de toaca cubulete si se pun la calit ,se adauga spanacul scurs si tocat,verdeata...Citeste continuarea

Rulada cu gem

Postat de: vickyduta in Dulciuri

Se separa albusurile de gablenusuri, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul intr-un castronel. Galbenusurile amestecate cu zaharul, le amestecam pana se mai dizolva zaharul.  Peste...Citeste continuarea

Risotto cu legume - Reteta gustoasa...

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Risotto cu legume - Reteta gustoasa si usoara Preparare: pregatim legumele spalandu-le, curatam ceapa si tocam cubulete fine de tot atat ceapa cat si dovlecelul si ardeiul...Citeste continuarea

Rulada de curcan cu legume

Postat de: susu in Curcan

Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca cu oul si faina. Pieptul spalat si sters se taie in...Citeste continuarea

Raffaelo

Postat de: ana in Dulciuri

Laptele condensat se amesteca cu untul la temperatura camerei si laptele praf. Adaugam nuca de cocos se amesteca bine si se da la frigider pentru 30 de minute Din amestecul obtinut formam...Citeste continuarea

Rosii umplute cu ciuperci

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile se spala bine apoi se taie marunt, ceapa la fel se toaca foarte fin si se caleste in putin ulei 2-3 minute apoi se pune 1 lingurita boia dulce si ciupercile marunt taiat,...Citeste continuarea

Rasol alb de porc cu ciuperci.

Postat de: dicarmencitta1957 in Porc

 Curatam ciupercile,rupem cotorul si apoi le spalam in cateva ape.Le punem la scurs.Curatam ceapa si o taiem cat se poate de fin,dupa care o calim in 2 linguri de ulei de masline.Mentionez ca...Citeste continuarea

Ratatouille.

Postat de: silvi0ara in Mancaruri de post

Intr-o tigaie mare de calesc vinetele si dovleceii taiati cubulete,cand sunt gata se lasa la scurs pe hartie absorbanta. Separat se caleste cepa cu rosiile peste care se adauga condimentele si...Citeste continuarea

Rulouri de curcan in vin cu...

Postat de: dicarmencitta1957 in Curcan

Portionam cat mai bine fileurile de curcan, daca este nevoie le mai batem putin cu ciocanul. Pe fileurile de curcan asezonam urmatoarele: masline verzi taiate subtiri, cascaval taiat feiute, ardei...Citeste continuarea

Racituri de porc(piftii)

Postat de: bitza in Porc

Se proportioneaza carnea,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand da in cateva clocote se arunca apa si se pune alta si se lasa la fiert luand spuma din cand in cand.Cand carnea este...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: nana in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Prima data pregatesti pesmetul, astfel: iei o cratita, pui putin ulei, lasi sa se incalzeasca dupa care pui pesmetul si il calesti (mestecand tot timpul sa nu...Citeste continuarea

Rulada de somon fume cu urda si...

Postat de: silvi0ara in Aperitive / Garnituri

Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust. Omogenizati...Citeste continuarea

Rosii umplute cu sunca...

Postat de: dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne

Se spala rosiile ,le taiem un capacel si le scobim cu o lingurita,scoatem miezul cu atentie sa nu le zdrobim.Separat dam cascavalul pe razatoare,tocam sunca afumata de porc in cubulete mici,taiem...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: bitza in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Am batut ouale,am adaugat branza,bicarbonatul stins,sarea,zaharul vanilat si am omogenizat.Am pus si faina pana am obtinut un aluat care nu se lipeste de maini...Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui

Postat de: pansy1 in Pui

Pieptul de pui se taie felii si se bate usor. Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional. Pe fiecare...Citeste continuarea

Rulada cu crema de lamaie

Postat de: adnas54 in Dulciuri

Blatul: Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile spuma, cand incep sa se intareasca adaugati treptat zaharul si plicul de zahar vanilat. Bateti bine pana intoarceti bolul si ele...Citeste continuarea

Rulada de pui in staniol

Postat de: luminita20_2006 in Pui

Se taie pieptul de pui fileu apoi se bate cu ciocanul de bucatarie.Se condimeteaza cu sare, piper si oregano. Cascavalul, si sunculita se taie pai iar patrunjelul marunt. Se aseaza pe bucata de...Citeste continuarea

Reteta de tort simplu de facut si...

Postat de: Anamaria7 in Torturi

Preparare Reteta de tort simplu de facut si racoritor - tort rasturnat cu mere Cuptorul se preincalzeste la 180C. Merele se curata de coaja si se scot cotoarele. Intr-o forma rotunda de...Citeste continuarea

Rasfat cu ciocolata

Postat de: silvi0ara in Torturi

Mai intai pregatim crema, deoarece necesita timp de racire. Ciocolata rupta se amesteca cu frisca, zaharul, nesul, coaja de portocala si rom dupa gust. Se pune pe foc pana se topeste...Citeste continuarea

Raffaello

Postat de: gospodinadecriza in Prajituri

Untul se amesteca cu zaharul pana devine cremos. Se adauga laptele praf, nuca de cocos şi esenta de migdale. La sfarsit, amestecam cu grija bucatelele de napolitana, pe care le putem da si pe...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor 1. pesmetul se prajeste cu uleiul intr-o tigaie pana devine auriu . se amesteca tot timpul cu o paleta , sa nu se prinda .se ia de pe foc si se amesteca cu...Citeste continuarea

Reteta din copilarie, nuci umplute

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Preparare Reteta din copilarie, nuci umplute Se amesteca bine ingredientele (fara faina) pana se topeste zaharul, dupa care incepem sa o punem si pe aceasta cate putin, pana obtinem un aluat...Citeste continuarea

Rulada din pulpe superioare de pui...

Postat de: adnas54 in Mancaruri cu carne

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar. Puneți sare, piper, așezați la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogoșar, morcov...Citeste continuarea

Rulouri cu mou de ciocolata

Postat de: miha in Dulciuri

Aluat: Se pune faina intr-un castron si se amesteca impreuna cu drojdia si un praf de sare . Se adauga si restul ingredientelor si se amesteca pana se obtine un aluat neted. Mou de...Citeste continuarea

Rulada cu pui

Postat de: cccris in Mancaruri cu carne

Pentru foaia de placinta amesteci faina, untul, uleiul, galbenusul, apa si putina sare intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robot, daca ai. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu...Citeste continuarea

Rulouri de vinete si zucchini

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

  Taiem vinetele si un zucchini in felii longitudinale de 1 cm grosime, le preparam cu sare si piper si dupa cateva minute pe punem pe grill si le lasam la prajit si pe o parte si pe cealalta...Citeste continuarea

Rulada cu ananas

Postat de: bitza in Prajituri

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga treptat apa si se amesteca pana se dizolva zaharul si rezulta o crema albicioasa. Separat sa bat albusurile spuma. Faina se amesteca cu cacao....Citeste continuarea

Rulada de spanac

Postat de: violette in Aperitive / Garnituri

 Din unt, lapte si faina se face un soc bechamel; se lasa la foc pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Se i-a de pe foc si se lasa la racit, iar apoi se adauga galbenusurile, unul...Citeste continuarea

Rosii si ardei umpluti

Postat de: madi_marin in Mancaruri cu carne

Ardeii se spala  si se curata de seminte. Rosiile se spala si li se taie un capacel, apoi se scobeste continutul cu o lingurita. Se lasa deoparte. Se pregateste umplutura: se toaca ceapa...Citeste continuarea

RULADA CU SPANAC SI BRANZA DE VACI

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Se dezgheata spanacul si se toaca.Separat se amesteca branza de vaci cu 5 oua si sarea.Acest amestec se toarna peste spanac si se omogenizeaza bine.Se adauga faina .Compozitia rezultata se...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: anisoara in Vita

Reteta de preparare a papanasilor Pentru acesta reteta e necesar sa cumparati o bucata de carne de muschi. Daca e posibil, se cumpara carnea feliata.   Se curata usturoiul de...Citeste continuarea

Racitura cu pui (sau piftie)

Postat de: Razvy23 in Curcan

Se pârlesc aripile de curcan la flacara aragazului (sa se ia penele de pe ele, daca nu sunt bine jumulite)... Se spala si curata toate ingredientele, se pun intr-o oala si se toarna apa...Citeste continuarea

Rulouri cu spanac

Postat de: CARMENICA in Reteta de vedeta

Se bat bine fileurile,cat mai intinse si se presara pe ele sare si piper. Pe fiecare fileu se intind,pe lung ca o fasie,intr-o parte,spanacul,morcovul fasii,oul fiert unul langa...Citeste continuarea

Racitura/piftie

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

   Am folosit cantitati mai mici pentru ca nu am facut multa, daca faceti portie mai mare dublati cu generozitate cantitatile.    Preparare: am cladit carnea si legume...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: madi_marin in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Se face o compozitie din toate ingredientele, mai putin o lingura de faina. Se amesteca foarte bine pana se obtine un aluat mai tare. In faina ramasa ne bagam...Citeste continuarea

Rechin la cuptor

Postat de: Bunica in Peste

Se spala bucatile de rechin si se pun la macerat intr-un amestec de : vin, sare ,piper  si ulei de masline. Se tine la rece vreo 2 ore. Dupa 2 ore se pun intr-o tava unsa cu ulei de...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: AlinaL in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se amesteca branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat si rahatul, iar praful de copt se stinge cu putina zeama de lamaie.Se amesteca toate ingredientele si se...Citeste continuarea

RULOURI APERITIV

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Se taie marunt castravetii.ardeiul,salamul cu sunca.Se sfarama branza si se freaca cu maioneza,crema de branza,branza topita,smantana,piper si o lingurita de boia dulce.Se amesteca totul bine si...Citeste continuarea

Rulouri de pui

Postat de: Dana2010 in Pui

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza. Se ia o foaie de placinta se unge cu pensula cu ulei si apoi se taie pe latime in 2 bucati. Pe fiecare bucata se aseaza o fasie piept...Citeste continuarea

Riz cantonais

Postat de: Sylvia in Aperitive / Garnituri

  Preparare : Intr-un vas cu apa cu sare clocotita punem orezul la fiert si il lasam sa fiare 15-18 minute in functie de indicatia de pe cutie. Intr-un vas separat se pun impreuna mazarea si...Citeste continuarea

rulouri de piept de pui

Postat de: ana in Pui

Pieptul de pui il feliem si batem ca pentru snitele  Ungem fiecare snitel obtinut cu branza amestecate cu condimente (intr-un strat subtire) apoi rulam.De preferat sa facem felii mici...Citeste continuarea

Ravioli cu carne si sos

Postat de: ana in Paste

Se framanta aluatul cu cele 2 oua si faina cat cuprinde si se da la frigider pentru 1 ora. Intre timp marinam carnea taiata cubulete cu sos de soia, vin ,usturoi si condimente , o tinem la rece...Citeste continuarea

Rulada din carne de vita cu pruna...

Postat de: anisoara in Aperitive / Garnituri

Pentru acesta rulada trebuie sa alegeti cu mare atentie carnea de vita , sa fie mai frageda, de culoare roz  - cea mai reusita bucata este antricotul. Deasemenea , va atrag atentia...Citeste continuarea

Rasol de porc cu sos de hrean

Postat de: Bucataria_Portocalie in Porc

PREPARARE: Fierbem rasolul de porc la foc mic 2,3 ore pana se desprinde carnea de pe os. Aproape de sfarsit adaugam si 3, 4 cartofi curatati. Servim cu sos de hrean si mamaliguta. Sosul...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Bucataria_Portocalie in Prajituri

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam branza de vaci, grisul, coaja de lamaie, zaharul, oul, vf de sare, bicarbonatul si faina pana formam un aluat.  Aluatul trebuie sa fie moale...Citeste continuarea

Rulouri de curcan

Postat de: ANCA in Curcan

Pieptul de curcan se portioneaza si se bate ca pentru snitel. Fiecare bucata am presarat-o cu condimente pentru curcan si le-am lasat de-o parte pana am preparat umplutura: am pus in robotul...Citeste continuarea

Rata pe varza

Postat de: gusti in Rata

Tocam varza, o amestecam cu sucul de rosii si condimentele. Se pune un strat in cratita (volumul acesteia este de 4 litri) Se pune rata pe patul de varza. Restul de varza se pune in jurul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]