Rulouri de vinete cu marar si rosii

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2009 | 6446 vizualizari

 

Usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • 3 catei usturoi
  • marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete cu marar si rosii:

Vanata se spala si se taie felii subtiri, se presara sare. Gratarul se incinge si se pun feliile de vinete. Apoi se continua cu rosiile, care au fost taiate in prealabil in felii. Usturoiul se curata si se piseaza. Cand sunt gata vinetele si rosiile se aseaza pe felia de vanata coapta usturoiul apoi rosia coapta si dupa o feliuta de rosie cruda si se ruleaza.

Se poate servi foarte bine cu un sos facut din iaurt, usturoi si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu marar si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

danygospodina 1

29.05.2009, 11:58

He, he, asta vroiam sa vad ! Se vedeau in penumbra, la cealalta reteta Chiar ma gandeam sa te intreb ce e acolo, dar mi-ai raspuns deja !

Bunica 1

04.10.2009, 08:28

Eu unde am fost pana acum de n-am vizualizat aceasta bunatate ?Am noroc ! Nu s-au terminat vinetele de pe piata.

luminita20_2006 1

04.10.2009, 22:03

eu stiu...cred ca toamna ti-a ocupat tot timpul...dar inca nu s-au terminat asa ca poti a incerci...sunt f delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume de vara la cuptor