Napolitane cu crema de biscuiti si...
Postat de: diana_k in PrajituriSe pune zaharul la caramelizat, se stinge cu 1 cana si jumatate de apa. Biscuitii se macina si se adauga peste siropul de zahar racorit, se pune si esenta de rom. Se ung doua foi de napolitana cu...Citeste continuarea
Negresă cu caramel şi piure de...
Postat de: diaconta in PrajituriPreparam mai intai sosul caramel . Untul taiat bucati il punem intr-o craticioara impreuna cu zaharul brun.Lasam pe foc mic pana cand zaharul se caramelizeaza.Luam cratita de pe foc si adaugam...Citeste continuarea
Novac în crustă de nucă de cocos...
Postat de: anomisana in PesteMai întâi am curăţat fileul de peşte de solzi, apoi l-am porţionat şi l-am presărat cu condiment de peşte şi l-am lăsat la rece până am pregătit celelalte...Citeste continuarea
Negresă supercicolatoasă
Postat de: LadyCrs in PrajituriAm separat albușurile de gălbanușuri. Untul l-am frecat cu zahărul bine bine dupa care am adăugat cele 4 gălbenușuri unul câte unul. Apoi am cernut făina și cacaoua și le-am pus...Citeste continuarea
Negresa de post by Pusik
Postat de: medioto59 in Mancaruri de postSimplu...........se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dam la la cuptor si tinem circa...Citeste continuarea
Napolitana cu rahat si lamaie
Postat de: Sim0naWorld in PrajituriRahatul se da prin masina de tocat, apoi se da si lamaia (alegand samburii ptr ca da un gust amar cremei). Rahatul si lamaia se amesteca cu margarina, iar cu aceasta crema formata se ung foile de...Citeste continuarea
Negresa cu aroma de cafea
Postat de: LALY in PrajituriIntr-o cratita,amestecam laptele cu zaharul,pudra de cacao si cafeaua solubila.Punem pe foc si lasam pana da in clocot.Lasam 2-3 minute compozitia sa fiarba la foc mic,pana incepe sa se ingroase...Citeste continuarea
Negresa cu nucă - de post
Postat de: elucubratiiculinare in PrajituriCernem făina cu praful de copt într-un castron. Amestecăm apa cu zahărul într-o oală de inox ( ceva mai mare pentru că în ea vom amesteca toate ingredientele). Se pune oala...Citeste continuarea
Negresa cu aroma de cafea
Postat de: panacris in PrajituriLaptele, zaharul tos, pudra de cacao si cafeaua instant se amesteca si se pune la foc mic, pana dau in clocot. Se lasa sa fiarba, la foc mic, pana incepe sa se ingroase compozitia, se ia deoparte...Citeste continuarea
NEGRESA CU CREMA DE CIOCOLATA
Postat de: alinutza1983 in Prajituri1. Untul, topit la afoc mic pe aragz ( sau chiar in microunde) se pune intr-un bol, se lasa putin la topit, apoi se mixeaza, pana se incheaga din nou si rezulta un fel de spuma. 2.Apoi, separam...Citeste continuarea
Naut crocant - gustare
Postat de: ana77 in Aperitive / Garnituri- scurgem nautul fiert si racit 10 min intr-o sita si il asezam pe hartie absorbanta de bucatarie ssi il stergem cu grija - amestecam nautul cu toate celelalte ingrediente - punem in tava de...Citeste continuarea
Negresa a la Alina
Postat de: nico15 in PrajituriSe ia o cratita in care se vor pune urmatoarele ingrediente: zaharul, untul, laptele si cele patru linguri de cacao si se lasa sa fiarba, se va da in vreo trei clocote dupa care se va lasa sa se...Citeste continuarea
Napolitane cu crema caramel
Postat de: Retetegg in DulciuriAm batut cele 4 oua impreuna cu 250 gr de zahar. Intr-o cratita am caramelizat restul de zahar (50 gr), cand s-a topit am luat cratita de pe foc si am adaugat ouale batute cu zaharul,...Citeste continuarea
Negrese
Postat de: gatiticuspor in PrajituriSe fierbe in bain-marie pentru a nu se prinde laptele(intr-un bol termorezistent sau o cratita se pun ingredientele se aseaza intr-un vas mai mare cu putina apa si se pune la foc mic) laptele...Citeste continuarea
Negresa cu fructe tropicale!
Postat de: panacris in Mancaruri de postIntr/un vas se amesteca cu telul apa, uleiul, praful de sare, praful de cacao si zaharul. Se adauga esentele, faina, nuca macinata si praful de copt si se omogenizeaza foarte bine. Intr/o tava...Citeste continuarea
Negrese
Postat de: cristi2 in PrajituriSe pun la foc intr-o craticioara ,destul de inalta si incapatoare , zaharul laptele si cacaoa si se fierb la foc mic pana devine omogen apoi se ia de pe foc si se adauga untul amestecand usor pana...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: sufletista in PrajituriZaharul se topeste,se adauga 1 cana de apa si se pune din nou pe foc pana se dizolva complet. Margarina se topeste intr-un ibric si se lasa la racit. Se amesteca cacao,praful de copt,coaja...Citeste continuarea
Napolitane cu nuci caramelizate
Postat de: VERONICA2607 in PrajituriSe pun la topit 5 linguri de zahar, cand este topit se adauga margarina si se amesteca pana se topeste. Separat se bat cele 5 galbenusuri cu 6 linguri de zahar si se adauga peste zaharul topit cu...Citeste continuarea
Napolitane cu crema de bomboane
Postat de: diana_k in PrajituriBomboanele si laptele se pun intr-o oala pe foc la topit. Se amesteca bine pana se dizolva toate bomboanele. Se opreste focul si se adauga margarina, se amesteca bine pana se topeste, apoi se...Citeste continuarea
Negresa cu inimioare
Postat de: cristinne in PrajituriReteta de negrese e aceeasi cu cea de aici: http://www.bucataras.ro/retete/negresa-cu-migdale-25322.html Delicioasa! Caramelul: se pune la topit untul, se adauga zaharul si se amesteca pana...Citeste continuarea
Napolitane cu crema de bomboane de...
Postat de: rodicamaria in DulciuriBomboanele se pun la foc mic ,intr-o craticioara antiaderenta,cu laptele.Cand s-au topit se pune untul si se fierbe in continuare amestecand continuu.La inceput are aspect branzit dar amestecati...Citeste continuarea
Nebunie Dulce
Postat de: yogoskitchen in PrajituriDezgheatam foile de placinta dupa care le taiem pe lung. Intr-un vas mare batem ouale cu zahar; adaugam ulei, iaurtul, zaharul vanilat si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Adaugam...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: dakris in PrajituriSe pun intr-o cratita laptele, untul/margarina, zaharul si cacaoa si se dau intr-un clocot. Din compozitia rezultata se opresc 15 linguri in care sa adauga ciocolata care se topeste (pt. decor...Citeste continuarea
Negresa cu bors
Postat de: Miss_B in PrajituriSe amesteca foarte bine toate ingredientele(de preferat cu un mixer,ca sa fie omogen),se tapeteaza tava cu faina,se toarna compozitia si se da la cuptor la 180 grade,aproximativ 40 minute sau mai...Citeste continuarea
Napolitane cu crema caramel
Postat de: ionela2682 in Dulciuri-punem zaharul intr-o craticioara sa se caramelizeze -in momentul in care este topit complet adaugam cu grija apa dar si margarina taiata in bucatele mici -tinem pe foc pana ce...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: RuxyRux in PrajituriAm pus la mixer untul moale si zaharul si le-am amestecat pana s-au facut crema, apoi am adaugat ciocolata topita, ouale pe rand...apoi in loc de frisca lichida eu am pus smantana amestecata cu o...Citeste continuarea
Negresa cu nuca de cocos
Postat de: panacris in PrajituriSe amesteca toate ingredientele pana la omogenizare, cu mixerul la viteza medie. Se rastoarna compozitia obtinuta intr/o tava tapetata cu foaie de pergament si se da la cuptor, incins in...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: pusikmea in PrajituriSe amesteca toate ingredientele pana la omogenizare. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina, dupa care turnam compozitia in ea. Dam la cuptorul preincalzit 40- 45 de minute. Facem testul cu...Citeste continuarea
Nasturei de ciocolata
Postat de: mena29 in PrajituriAmestecam toate ingredientele uscate: faina, praful de copt, cacaoa si sarea. Separat mixam foarte bine untul care a fost tinut la temperatura camerei, adaugam cele 150 g de zahar si mixam bine in...Citeste continuarea
Nasturasi cu lapte condensat
Postat de: alinutzika in PrajituriSe mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema. Se amesteca faina cu cacaoa, amidonul si praful de copt si se pune peste crema de unt. Se framanta pana se obtine o biluta...Citeste continuarea
Năsturaşi de ciocolată
Postat de: diaconta in DulciuriUntul se mixeaza cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile pe rand.Faina se amesteca cu cacaua,amidonul,praful de copt si sare.Apoi punem amestecul uscat peste crema de unt. Compozitia se...Citeste continuarea
Nastureii lui Mos Craciun
Postat de: alice_ciobanu in PrajituriAmestecam intr-un bol curat faina cu zaharul cu praful de copt, scortisoara si ghimbirul pudra. Peste toate adaugam untul topit pe jumatate. Amestecam totul pana obtinem o masa sfaramicioasa. apoi...Citeste continuarea
Negresa cu ness de post
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriAm pus intr-un vas laptele cu zaharul. Amestecam cu un tel pana ce zaharul se topeste. Adaugam uleiul,apoi esenta si praful de copt si le invartim bine cu telul. Incepem sa incorporam...Citeste continuarea
Negresă cu sos de cafea
Postat de: diaconta in PrajituriIncepem cu pregatirea blatului. Untul,zaharul,cacaua,laptele si cele doua linguri de cafea granulata le punem intr-o craticioara pe foc.Le lasam doar pana se imprietenesc unele cu...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: Mariuka in PrajituriPentru blat se amesteca ingredientele cu o lingura de lemn si se adauga faina pana se obtine un aluat ca la pandispan. Se pune la copt intr-o tava tapetata cu faina. Testul cu scobitoarea nu poate...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: mirela0911 in PrajituriIntr-un vas incapator se pune apa si zaharul si se amesteca pana la topirea acestuia. Se adauga esenta de rom, migdalele gemul si uleiul. Separat se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt....Citeste continuarea
Negresa de post sau nu...:))
Postat de: aziz in Mancaruri de postAmestecam zaharul cu uleiul si apa adaugam gemul ,nucile ,rahatul taiat cubulete( in cazul meu:)) pastrati cateva cubulete si pt pus deasupra si apoi ingredientele uscate, faina, praf de copt si...Citeste continuarea
Napolitane cu crema de rahat
Postat de: rodicamaria in DulciuriSe taie bucati mici rahatul(sau se da prin masina de tocat) si se topeste in 3 linguri de apa(intr-o cratita antiaderenta), se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca foarte bine dupa care...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: bylaura in PrajituriSe amesteca zaharul cu apa pana acesta se topeste, se adauga uleiul si un praf de sare. Se adauga faina in ploaie si praful de copt (stins in zeama de lamaie sau otet) dupa care se...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata si caramel
Postat de: bitza in PrajituriSos caramel: Zaharul se pune intr-o cratita si se topeste la foc mic, apoi se adauga untul si smantana dulce, se mai tine pe foc 5 minute,apoi se opreste focul. Negresa: Untul...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: Elena_Daria in DulciuriIntr-un castron se pune zaharul si uleiul si se amesteca bine.Se adauga apa si faina amestecata cu praful de copt.Apoi se adauga cacaoa,gemul,nucile si stafidele.Compozitia se pune intr-o tava...Citeste continuarea
Negrese cu nucă
Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in PrajituriAm pregătit ingredientele să-mi fie la îndemână, am tocat nucile, ciocolata am rupt-o în bucăți și împreună cu untul tăiat bucăți le-am pus să se topească pe...Citeste continuarea
Negresa cu crema de ciocolata
Postat de: miha in PrajituriBlat: Untul il topim partial la foc mic. Il mixam apoi pana se incheaga din nou, moment in care adaugam zaharul. Mixam pana acesta se topeste si untul devine pufos ca o crema. Separam...Citeste continuarea
Negresa cu mascarpone
Postat de: sufletista in PrajituriUntul il topim partial, apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa...Citeste continuarea
Negresă cu mascarpone şi caramel
Postat de: diaconta in PrajituriMixam crema Mascarpone cu sosul caramel si punem amestecul la frigider pana cand pregatim blatul. Mixam untul cu zaharul pana obtinem o crema pufoasa si zaharul s-a topit.Apoi adaugam pe...Citeste continuarea
Nasturasi fragezi de ciocolata
Postat de: LauraA in PrajituriMixam untul moale cu zaharul si galbenusurile pana obtinem o crema. Separat, amestecam faina cu cacaoa, amidonul si praful de copt si rasturnam peste crema de unt. Framantam pana obtinem o biluta...Citeste continuarea
Negresa cu mascarpone si dulce de...
Postat de: miha in PrajituriUntul il topim partial, apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa...Citeste continuarea
Naneh - Pasta de menta
Postat de: mitinita in ConserveSe spala si se usuca bine menta. Se introduce in robot impreuna cu sarea. Se depoziteaza intr-un borcanel sau container de plastic si se tine la frigider. Se foloseste la sosuri,iaurturi...Citeste continuarea
Nasturei cu ciocolata
Postat de: Julie in PrajituriSe mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30...Citeste continuarea
Negreasa ca la bunicul acasa
Postat de: brunetica in PrajituriZaharul, untul, laptele si 2 lingurite de cacao le pui la fiert si le dai in 2-3 clocote si lasi la racit . Dupa ce s-a racit adaugi cele 4 galbenusuri pe rand. Albusurile le bati spuma si le pui...Citeste continuarea