Negresa
Postat de: deyutzky in PrajituriIntr-o craticioara punem la fiert untul+zaharul+laptele+cele 5 lg de cacao. Amestecam incontinuu pana ce da un clocot doua dupa care se da la racit. Adaugam apoi pe rand faina+praful de...Citeste continuarea
Negresa delicioasa cu dulceata de...
Postat de: alutza in PrajituriAm folosit aceeasi cana pentru toate ingredientele. Se amesteca zaharul cu apa si uleiul. Se adauga dulceata de visine, cacaua, praful de copt, faina si aromele (eu folosesc de obicei...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata si cafea
Postat de: Criss in PrajituriIntr-un vas se amesteca zaharul, zaharul vanilinat, cacaua, cafeaua apoi se adauga treptat laptele si uleiul, pana se omogenizeaza bine. Se pune pe foc si se lasa sa dea un clocot. Din...Citeste continuarea
Nuggets de pollo con especias...
Postat de: naomy in PuiIn primul rand am pregatit pieptul de pui fara piele bineinteles, l-am taiat bucatele perfecte pt nugghets si l-am lasat deoparte. Separat am pus toate ingredientele in instrumentul de lemn...Citeste continuarea
Napolitana cu DULCE DE LECHE
Postat de: delatte in DulciuriCremei de lapte i se inlatura eticheta si se aseaza intr-o cratita cu apa invelita intr-un prosop de bucatarie. Apa trebuie sa fie cam la 1-1,5 cm mai jos de capac. Se fierbe timp de 2h la...Citeste continuarea
Negresa cu nuttela si alune de padure
Postat de: adasev12 in PrajituriOuale se bat cu zaharul foarte bine, pana devin o spuma cleioasa. Untul moale ( 50 gr) se amesteca cu 3 gl nuttella si apoi se adauga la compozitia de oua. Se mixeaza bine....Citeste continuarea
Negresa
Postat de: RuxyRux in PrajituriMod de preparare prajitura negresa: Pe foc mic am topit intr-un ibric untul si in el ciocolata. La mixer am amestecat ouale si zaharul, apoi am adaugat ciocolata topita cu untul ,...Citeste continuarea
Negresa cu migdale
Postat de: cristinne in PrajituriSe topeste 200 gr ciocolata cu 170 gr unt (un minut la microunde). Se bate cu mixerul f bine zaharul brun cu ouale. Se combina apoi mixul de ciocolata topita cu ouale si se adauga faina cu sfertul...Citeste continuarea
Nopti libaneze in cupe-“Layali...
Postat de: Mihaela11_jo in PrajituriBudinca de gris Intr-un vas se amesteca bine grisul,zaharul si laptele ; se pun pe aragaz la foc mediu amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Cand incep sa fiarba se reduce...Citeste continuarea
Negresa cu mascarpone si dulce de...
Postat de: LALY in PrajituriTopim untul partial,apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare...Citeste continuarea
Nopti libaneze-“Layali libnan”
Postat de: Mihaela11_jo in PrajituriBudinca de gris Intr-un vas se amesteca bine grisul,zaharul si laptele ; se pun pe aragaz la foc mediu amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Cand incepe sa fiarba ,se...Citeste continuarea
Negresa II
Postat de: susu in PrajituriNuca se prajeste putin in cuptor pentru a-i da o aroma. ½ din cantitate se macina fin si restul se toaca marunt. Se fierbe untul impreuna cu zaharul, laptele, cacaoa si esentele....Citeste continuarea
Negresa cu crema ganache
Postat de: bitza in PrajituriBlat negresa cu crema ganache Ciocolata rupta bucati se topeste impreuna cu untul. Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste, apoi se adauga amestecul de ciocolata si unt; se...Citeste continuarea
Negresa a la Miha
Postat de: LUK in PrajituriHaideti sa vedem cum se prepara aceasta delicioasa negresa Mixam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adaugam apoi uleiul si mixam in continuare.Punem...Citeste continuarea
Napolitana
Postat de: Onesta in DulciuriLamaia se spala foarte bine , se taie-n bucati si impreuna cu untul de la temperatura camerei si cu rahatul , se da(am scris corect) prin masina de tocat , obtinandu-se o pasta frumos...Citeste continuarea
Nudli
Postat de: Ubulika in DulciuriSe pun cartofii la fiert in coaja.Cand sunt gata,se lasa la racit,apoi se curata si se paseaza intr`un bol.Peste ei punem faina ,ouale si un praf de sare.Se framanta bine pana nu se mai lipeste de...Citeste continuarea
Novac cu legume la cuptor
Postat de: Sylvia in PesteCand preparam un peste de aceasta talie este pacat zic eu sa il lasam intreg si sa nu il facem filé, o operatiune simpla care nu necesita decat putina indemanare. Va prezint maniera mea de...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: eduard_09 in PrajituriSe pun la fiert intr-un vas untul, cacaoa, laptele, zaharul,cafeaua si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se lasa sa se raceasca bine, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si faina. Se...Citeste continuarea
Nuci sarate
Postat de: LUK in Aperitive / GarnituriNuca se stropeste cu putina apa cat sa se umezeasca ,se presara sare dupa gust,amestecam bine cu mainile si punem in tava de chec..sau ce alt atava doriti.Prajim in cuptor cca 10min la 145 de...Citeste continuarea
Negresa cu caise
Postat de: mimmi in PrajituriFrecam crema untul cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile,cacaoa,faina,praful de copt,iaurtul,albusurile batute spuma si ciocolata. Ungem o tava de 22x28 cm cu unt,o tapetam bine cu zahar si...Citeste continuarea
Ness caffe frappe
Postat de: divainbucatarie in CafeaPunem nessul, inghetata, laptele si zaharul intr-un blender, unde el vom mixa timp de 1 minut. Amestecul il turnam in pahar. Adaugam frisca, ciocolata topita, un praf de scortisoara si ciocolata...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: ella49 in PrajituriPentru aluat: Se amesteca ouale cu zaharul si uleiul pana ce se omogenizeaza,apoi se adauga faina cat cuprinde pana devine un aluat mai tare. Pentru crema: Se pune laptele la fiert cu...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriIntr-o cratita punem zaharul ,laptele,margarina si cacaua. o punem pe foc si ii dam cateva clocote. luam cratita de pe foc si lasam sa sa raceasca acest sirop. separam albusurile de...Citeste continuarea
Noodles cu Perisoare Aromate
Postat de: dentistutza in PasteCeapa tocata fin se caleste in 4-5 linguri ulei pana se inmoaie bine. Se amesteca apoi cu carnea, ouale ,coaja rasa de lamaie si condimentele si se formeaza perisoare cat o nuca care se prajesc...Citeste continuarea
Negresa cu bezea
Postat de: ionela2682 in PrajituriBlatul: -se mixeaza bin toate ingredientele de mai sus..fara a le pune intr-o ordine anume -se toarna in tava cu hartie de copt (20/30 cm) se coace pana trece testul scobitorii...Citeste continuarea
Nescafe frappe
Postat de: Dya in CafeaAsezam toate ingredientele intr-un blender (eu am folosit robotul de bucatarie) pentru cateva secunde sau atat cat este necesar pentru omogenizare. Topim ciocolata si ornam paharul/cupa,...Citeste continuarea
Negruta
Postat de: ella87 in PrajituriBatem galbenusurile cu margarina si cu un praf de sare, batem si albusurile separat, amestecam praful de copt cu faina o punem peste galbenus, adaugam si apa,esenta, dulceata si nuca tocata sau...Citeste continuarea
Nectar de fructe exotice
Postat de: mirela0911 in BauturiAm spalat fructele. Grapefruit-urile le-am stors iar mango si banana le-am dat la robot pana s-au facut ca pireul. In doua pahare am pus sucul de gref. Am adaugat cate o lgt de miere de albine...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: ella49 in PrajituriMargarina,zaharul,cacao si apa se pun intr-o cratita la foc mic pana se omogenizeaza.Din aceasta compozitie se opresc 10 lingurite pentru glazura,apoi se lasa la racit. Intre timp se separa...Citeste continuarea
No-Bake Berry Cheesecake
Postat de: Anamaria7 in TorturiBiscuitii se fac PRAF :P, apoi se pune untul topit si se amesteca bine. Compozitia se apasa pe fundul unei forme rotunde. Daca nu avem una cu pereti detasabili, cel mai bine e sa punem celofan pe...Citeste continuarea
Nescafe frappe
Postat de: MotanLaOale in CafeaSe pune in blender crema de nes cu laptele si se mixeaza bine. Se adauga si parfeul si se mixeaza bine. Se toarna in pahar si se orneaza cu frisca si un praf de nes. En nu am avut frisca...Citeste continuarea
Negresa cu sos de caspsune
Postat de: AndreeaJ in PrajituriMai intai am topit ciocolata impreuna cu untul intr-o craticioara pusa pe baie de abur, apoi am lasat sa se raceasca. Am curatat capsunele si le-am taiat bucati, dupa care le-am pus in...Citeste continuarea
Negresa cu nuci si stafide
Postat de: sufletista in Prajituriuntul la temperatura camerei se freaca cu zaharul pana devine pufos, se adauga ouale si se mixeaza dupa fiecare. Se adauga esenta si laptele dupa care se adauga faina amestecata cu cacao si...Citeste continuarea
Napolitana cu caramel
Postat de: miha in PrajituriVa mai aduceti aminte de caramelul acela curgator ? :)) Eu am ramas cu gandul la el si dupa cateva zile de of-uri si suspine :)) m-am hotarat sa-l fac din nou. De data aceasta in alta...Citeste continuarea
Negresa cu nuci, fistic si bezea
Postat de: divainbucatarie in PrajituriTopim ciocolata in bain-marie. La fel procedam si cu untul. Amestecam ouale cu zaharul pana devin cremoase. Adaugam untul, apoi ingredientele solide, esenta de vanilie, coaja de portocale, nucile...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: panacris in PrajituriZahărul, untul, laptele şi 2 linguri de cacao se topesc la foc mic. Din această compoziţie se pun deoparte 20 de linguri. Restul se răceşte şi apoi se adaugă cele 4 gălbenuşuri pe...Citeste continuarea
Napolitane cu ciocolata
Postat de: jolinutza in PrajituriSe pune apa la fiert cu zaharul pana se face un sirop,apoi se adauga margarina sa se topeasca. se pune faina si cacaoa se amesteca cu laptele praf si cocosul si se adauga in compozitie! Se...Citeste continuarea
Negresa cu branza de vaci
Postat de: miha in PrajituriMargarina o topim partial la microunde, apoi o mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul (de preferat pudra) si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Ciocolata o topim la microunde impreuna...Citeste continuarea
Negresa cu cafea
Postat de: Criss in PrajituriMixam untul la temperatura camerei cu zaharul si esenta de vanilie pana se omogenizeaza. Adaugam unul cate unul cele 6 oua si mixam bine dupa fiecare. Nu adaugam urmatorul ou decat dupa ce oul...Citeste continuarea
Napolitane cu caramel si cocos
Postat de: gaby_d in PrajituriPunem zaharul intr-o craticioara , la foc mic. Amestecam mereu pana capata culoarea chihlimbarului si este topit complet. Dam deoparte si adaugam frisca (grija la abur si reactii)...Citeste continuarea
New York Cheesecake
Postat de: dentistutza in PrajituriBaza -se tapeteaza cu hartie de copt o forma cu fund detasabil. Biscuitii se amesteca cu zaharul, coaja de portocala si untul topit pana se absoarbe tot untul. Se pune amestecul in...Citeste continuarea
Negresa glazurata
Postat de: Dulceatadetrandafiri in PrajituriIntr-o oala cu fundul mai gros pui fulgii de ciocolata, apoi adaugi untul topit si pui la foc mic, amestecand des, pana se topeste ciocolata, apoi adaugi zaharul si continui sa amesteci pana se...Citeste continuarea
Negresa (insiropata)
Postat de: gaby_d in DulciuriBlat. Se pun la fiert untul cu laptele , zaharul, praful de sare si cacaua Din momentul in care incep sa fiarba lasam inca doua minute, apoi oprim focul si lasam la racit. Intre timp separam...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: miha in PrajituriUntul moale la temperatura camerei se bate cu zaharul, pana devine pufos. Ciocolata se topeste la microunde si se adauga cate putin in crema de unt. Urmeaza ouale, unul cate unul, mixand bine...Citeste continuarea
Nectar de mere cu kiwi si dulceata
Postat de: adasev12 in Cocktailmai intai am curatat merele si le-am taiat in patru, le-am pus la fiert in apa plata cu 1 lamaie si zaharul si o jum l-ita de condimente...am pus la fiert si coaja de mar, fiindca raman multe...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: Dya in PrajituriSe pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Dupa ce da in clocot de cateva ori, se pune compozitia la racit. Se adauga apoi, pe rand, faina, praful de copt,...Citeste continuarea
New York Cheesecake
Postat de: RuxyRux in PrajituriBlatul: Biscuitii se faramiteaza la blender, sau cu un sucitor intr-o punga. Se pun intr-un vas biscuitii, zaharul si untul topit amestecand pana se omogenizeaza compozitia. Aici trebuie...Citeste continuarea
Nudli
Postat de: MIUTA in DulciuriSe pun cartofii la fiert in coaja in apa cu sare.Cand s-au fiert cartofii se curata de coaja si se zdrobesc ca un piure.Se pune uleiul,oul si faina.Se framanta dar in final v-a fi tot un aluat...Citeste continuarea
Negresa cu afine si ciocolata
Postat de: LUK in PrajituriPunem untul impreuna cu ciocolata rupta bucati si 3 linguri de lapte,la topit pe foc mic. Dupa ce s-au topit,omogenizam si luam de pe foc. Intr-un vas punem cele 3...Citeste continuarea
Negrese de post
Postat de: Lore in PrajituriFaina se amesteca cu drojdia, praful de copt, coaja de lamaie si portocala si cacao. Intr-un bol, se toarna apa minerala, zaharul, sarea, uleiul, vanilia si esenta de rom si se mixeaza pana se...Citeste continuarea