Negresa

de RuxyRux in Prajituri, 27 Ian 2012 | 13790 vizualizari

 

Neagra cu ciocolata, fina si pufoasa....e delicioasa negresa by Miha( Natalia)...i-as spune ca e senzuala dar cum spunea Onesta se poate interpreta... asa ca o lasam doar negresa...mi-a placut foaaarte mult si multumesc draga mea!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 2 oua
  • 250 ml frisca lichida (smantana dulce pentru frisca)
  • 250 ml lapte
  • 280 g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 pliculete vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Am pus la mixer untul moale si zaharul si le-am amestecat pana s-au facut crema, apoi am adaugat ciocolata topita, ouale pe rand...apoi in loc de frisca lichida eu am pus smantana amestecata cu o lingura de zahar caci m-am pacalit si nu am avut in casa asa cum credeam, insa zic eu ca nu i-a schimbat gustul...apoi am pus laptele si faina plus praful de copt. Am pus in tava de yena...pe hartia pergament si am dat la cuptor 40 de minute la 180 grade...ce a iesit e  un deliciu...o recomand tuturor!

Nu am reusit sa o tai chiar asa frumos cum mi-am dorit e destul de lipicioasa ma gandesc ca poate smantana i-a schimbat consistenta...insa la papat nu deranjeaza ba din contra..LOL!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu oreo