Napolitane cu crema de bomboane

de diana_k in Prajituri, 15 Feb 2012 | 9922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de napolitane
  • 500g bomboane de lapte, cu cat sunt mai gustoase cu atat crema e mai buna
  • 150ml lapte
  • 200g unt sau margarina
  • 8-10 linguri nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de bomboane:

Bomboanele si laptele se pun intr-o oala pe foc la topit. Se amesteca bine pana se dizolva toate bomboanele. Se opreste focul si se adauga margarina, se amesteca bine pana se topeste, apoi se adauga nuca.

Se lasa sa se raceasca putin si se intinde crema pe foile de napolitana.  Eu intind crema pe dosul foi unde sunt patratele mai mici, merge mai usor.

Foile unse se suprapun.Se aseaza o greutate pe napolitane. Se lasa cateva ore si se poate taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de bomboane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

horia 1

16.02.2012, 11:48

un desert pentru toate gusturile cred.felicitari !

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 20:23

foarte interesanta reteta

Alexandra Elena 1

24.10.2012, 23:39

ce combinatie interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert foi de napolitana cu crema caramel si nuca