Negresa
Postat de: Dea_Dea in PrajituriBLATUL: Ouale se bat bine cu zaharul, apoi se adauga untul topit, se omogenizeaza, apoi se adauga iaurtul. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se toarna peste compozitia de...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: marianascarlat in PrajituriIntr-un castron sau lighenas se pun toate ingredientele, se amesteca pana sa obtine o crema si se pune in tava de 25/30 cm unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Se pune tava la cuptorul...Citeste continuarea
Negresa cu gem de gutui (de post)
Postat de: Patricia_Iordache_79 in PrajituriIntr-un castron potrivit ca marime punem gemul, apa, sarea, zaharul si amestecam pana ce se topeste zaharul. Incorporam apoi uleiul turnat in fir, adaugam nuca macinata, scortisoara, esenta de rom...Citeste continuarea
Nuca prajita si sarata
Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de postSpargem nucile, scoateti miezul cu grija si il lasati asa cum e, bucati mari. Incingeti o tigaie de teflon, puneti nucile, stropiti cu putina apa (cat sa se lipeasca sarea de ele), presarati...Citeste continuarea
Nutella French Toast Sandwiches
Postat de: Bucatardinpasiune in DulciuriAm decupat cu ajutorul unui pahar cercuri din feliile de paine, eliminand astfel coaja. Pe 8 felii am adaugat cate o lingurita de Nutella rece, de la frigider. Apoi, am presat usor celelate...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: Patricia_Iordache_79 in PrajituriPunem intr-un vas: untul, laptele, 2 linguri cacao si lasi la foc mic pana incepe sa fiaba, amestecand usor. Cand a fiert, dai vasul de-o parte si opresti intr-o cana, aproximativ 100 ml...Citeste continuarea
Negresă a la Merișor
Postat de: panacris in PrajituriBomboanele se pun la topit pe bain Marie, împreună cu laptele și untul, amestecându-se continuu, până se omogenizează toate ingredientele, apoi se lasă la răcit....Citeste continuarea
Negresa insiropata cu glazura de...
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriNucile le taiem marunt cu un cutit. Ouale (de la temperatura camerei) le batem spuma impreuna cu zaharul pana isi dulbeaza volumul. Punem treptat uleiul si mixam pana devine o crema. Adaugam...Citeste continuarea
Nasturasi cu migdale
Postat de: Patricia_Iordache_79 in PrajituriAmestecam ouale cu zaharul, adaugam pliculetul de zahar vanilinat si amestecam energic pana se topeste tot zaharul. Turnam uleiul in fir subtire, zeama de lamaie, amestecam. Punem faina si...Citeste continuarea
Negresa marmorata cu crema de branza
Postat de: Elena_Daria in PrajituriUntul se topeste partial la microunde, se adauga peste el zaharul pudra, apoi se mixeaza pana se intareste iar. Obtinem o crema pufoasa. Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu...Citeste continuarea
Negresa insiropata cu crema de...
Postat de: merisor67 in PrajituriPentru blat punem ciocolata la topit impreuna cu laptele si untul, mestecam continuu si cand este gata o dam la rece. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu...Citeste continuarea
Nuci verzi murate
Postat de: adnia in ConserveCum le-am preparat eu Cu putin ajutor, am cules nucile verzi ajunse la marimea lor maxima (sfarsitul lunii iunie pare a fi perioada ideala de culegere a lor), le-am spalat, apoi...Citeste continuarea
Negresa cu fulgi de ciocolata
Postat de: Toamna07 in PrajituriMod de preparare : Intr-o craticioara,pe foc mic,se topeste margarina cu zaharul.Se adauga cacaoa si laptele.Se lasa pe foc sa dea doar cateva clocote,pana se topeste tot zaharul. Din acest...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: antici_gabytza in PrajituriMixam apa cu zaharul pana se dizolva zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina amestecata cu praful de copt, esenta. Amestecam bine si adaugam capuccino cu gemul de prune. Rasturnam compozitia intr-o...Citeste continuarea
Novac pe pat de legume la cuptor
Postat de: privatelaura in PestePestele se spala si se usuca cu un servet. Se cresteaza si se pune intr-o punga de plastic, se toarna un pic sos de soia, zeama de lamaie si ulei de masline, sare si condimente Kotanyi pt peste....Citeste continuarea
Negresă din bezea cu ciocolată...
Postat de: diaconta in PrajituriCiocolata am pus pe baie de aburi împreuna cu o lingura de lapte si o lingura cacao. Am lasat sa se raceasca. Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. Am adaugat...Citeste continuarea
Negresa cu menta
Postat de: mimmi in PrajituriPunem intr-o cratita,pe bain-marie,untul impreuna cu ciocolata taiate bucati,pana se topesc. Mixam oaule,cu zaharul,esenta de menta si untul topit(cu ciocolata). Adaugam faina cernuta impreuna...Citeste continuarea
Negrese cu cremă de brânză
Postat de: andreeapintea in PrajituriPreîncălzim cuptorul la 160 de grade şi pregătim o tavă de 20 cm cu hârtie de copt. Pentru crema de brânză vom mixa oul, vanilia şi crema de brânză folosită...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: Constelatialeu in PrajituriSe pune la fiert laptele cu zaharul,cand s-a dizolvat zaharul se adauga margarina amestecant incontinuu.Se pune cacaoa cernuta si se lasa sa dea in 1-2 clocote. Se lasa la racit, dupa care se pun...Citeste continuarea
Ness Cupcakes
Postat de: ionela2682 in DulciuriToate ingredientele se pun intr-un vas,se mixeaza bine compozitia, -se toarna compozitia in formele speciale cu hartiute de copt (sau pur si simplu formele unse cu ulei si tapetate cu faina)...Citeste continuarea
Nuci cu crema de ciocolata
Postat de: Constelatialeu in DulciuriCojile de nuci Se amesteca ouale cu praful de sare se adauga osanza si se omogenizeaza,apoi un pahar cu lapte caldut si praful de amoniac. Se adauga faina si se framanta o coca densa. Am...Citeste continuarea
Negresa specială
Postat de: elucubratiiculinare in PrajituriÎncingem cuptorul la 180 grade C. Ungem o tavă de 32x24 cm cu unt. Cernem într-un castron făina cu praful de copt și sarea. Topim untul în bain-marie. Cernem cacao,...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: antici_gabytza in PrajituriAmestecam zaharul, untul, cacao, laptele si le punem pe foc si lasam sa fiarba 3 minute. Dupa care le lasam sa se raceasca. Faina o amestecam cu praful de copt. Albusurile le batem spuma cu un...Citeste continuarea
Naut batut cu sos, bacon, cirnaciori
Postat de: simona72 in Mancaruri cu carneNautul se pune de cu seara in apa la inmuiat. Dimineata il spalam in citeva ape si-l punem la fiert pina boabele sunt f bine fierte. Procedam cu nautul la fel ca si cu fasolea atunci cind...Citeste continuarea
Negrese cu gem
Postat de: sasha in PrajituriIntr-un bol spargem ouale,adaugam cana de ulei,cana de zahar,gemul,esenta si cacaua si le amestecam cu mixerul pana se incorporeaza totul. Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si...Citeste continuarea
Negresa cu inimoare
Postat de: barbie2007b in PrajituriAmesteci intr-o craticioara untul, laptele, zaharul vanilat si pudra de cacao. Fierbi 2-3 clocote si dai vasul deoparte. Opresti din aceasta compozitie 15 linguri, intr-un bol, restul lasi sa se...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata si nuci
Postat de: merisor67 in PrajituriIntr-o craticioara punem pe foc moale untul cu ciocolata rupta si laptele in care am amestecat cacaoa. Amestecam continuu pana se topesc toate, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul si ridicam...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata
Postat de: LadyCrs in PrajituriUntul la temperatura camerei se bate cu zaharul pana devine pufos. Ciocolata se topeste si se adauga putin cate putin in crema de unt. Urmeaza ouale, unul cate unul mixand dupa fiecare in parte....Citeste continuarea
Nasturasi cu miere
Postat de: adnia in PrajituriAm mixat bine untul moale cu toate ingredientele, formand o bila, pe care am dat-o la rece cca 30 min. Am format nasturasii (intai am facut bilute, pe care le-am platizat intre degete,...Citeste continuarea
Nuferi cu vinete
Postat de: adnia in Aperitive / GarnituriSe blenduieste bine vanata cu laptele si uleiul si se potriveste de sare. Astfel am obtinut salata de vinete. Am decojit ceapa si am sectionat-o transversal sub forma de zig-zag, obtinand...Citeste continuarea
Negresă cu whisky (de post)
Postat de: DinDragostePentruGatit in DulciuriSe separă lichidele de solide. 1. Făină + bicarbonat de sodiu+ cacao + sare + zahăr + nucă de cocos. 2. Apă minerală + oţet de mere (cam 2 lg) + ulei + whishy +...Citeste continuarea
Norisori pufosi
Postat de: Constelatialeu in DulciuriSe separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si 200 g zahar,ca la bezea.Separat galbenusurile se freaca cu 100 g de zahar si vailia.laptele se pune intr-o...Citeste continuarea
Nobela-Blondela
Postat de: Constelatialeu in PrajituriBLAT: Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie, se adauga laptele si uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si cacaoa si la final se adauga cele 8 albusuri ( 6 de la...Citeste continuarea
Negresa cu nuci si bezea
Postat de: diana_k in PrajituriCiocolata se taie marunt si se topeste pe baie de aburi. Untul se mixeaza cu zaharul, se adauga pe rand mixand dupa fiecare: ouale, vanilia si ciocolata. Faina cernuta se amesteca cu praful de...Citeste continuarea
Nectar de rodie
Postat de: doralinda72 in BauturiCuratati rodiile de samburi(am postat video la "tehnica" ptr a va fi mai usor), spalati marul si taiati bucati, apoi taiati o felie de ghimbir si o curatati de coaja. Puneti totul in...Citeste continuarea
Nuci cu crema de vanilie
Postat de: alice_ciobanu in PrajituriIncingeti cuptorul la 170 gr sau treapta 2 spre 3. Ungeti fiecare formita (pentru prima tura de coji de nuci :P) cu putin unt sau margarina pentru prajituri. Amestecati toate...Citeste continuarea
Nori pufosi
Postat de: caroline in Dulciuri1.punem oul intr-un bol si il batem bine amestecandu-l apoi cu zaharul tos, zaharul pudra, coaja de lamaie si iaurtul. Amestecam bine pana ce zaharul este topit. 2.adaugam faina amestecata cu...Citeste continuarea
Nudelsalat -Salata de paste, cu...
Postat de: cris2711 in SalateIntai se fierb pastele,trebuie sa fie mai de calitate,pentru ca nu se face salata cu paste foarte moi.Trebuie sa isi pastreze forma. Cand sunt gata fierte se scurg de apa fierbinte,se stropesc...Citeste continuarea
Nuci
Postat de: alinutza1983 in PrajituriMixeaza ouale cu zaharul, adauga uleiul, apoi incoporeaza faina cernuta si amoniacul. Framanta totul bine, pana obtii o compozitie omogena, nelipicioasa. Unge forma speciala de nuci cu putin...Citeste continuarea
No-bake cupcake cu glazura de pireu...
Postat de: bucataria_cu_mirodenii in DulciuriBiscuitii oreo se rupt in bucatele si se dau prin blender pana se fac praf, formand primul strat al blatului. Adaugati untul topit si amestecati pana la omogenizare. In tava de briose, asezati...Citeste continuarea
Nuci "indragostite"
Postat de: ANNA_46 in DulciuriAmestecam zaharul praf cu albusul de ou, pana devine mai tare (sa nu picure , atunci cand ridicam lingura ), daca e nevoie mai punem zahar praf. Spalam si uscam bine caisele deshidratate...Citeste continuarea
Negresă cu biscuiţi
Postat de: madi_marin in PrajituriUntul şi ciocolata se topesc până capătă consistenţă lichidă. Ouăle se mixează întregi cu zahărul şi mierea, apoi se adaugă compoziţia de unt cu ciocolată puţin...Citeste continuarea
Negresa cu nectarine
Postat de: Sim0naWorld in PrajituriAm uns tava cu unt si am presarat zahar vanilat. Apoi am asezat jumatatile de nectarine la o distanta de egala una de cealalta, cu partea in care a fost samburele in jos. Am...Citeste continuarea
Nuferi cu dovleac
Postat de: mamaieelena in DulciuriDovleacul l-am copt inainte si a durat aproximativ 3-4 ore.Am desfacut pulpa de dovleac cu lingura intr-un castron si se zdrobeste bine cu lingura pana se face ca o pasta.Puteam pune...Citeste continuarea
Nasturii lui Mos Craciun
Postat de: sufletista in DulciuriAmestecam faina cu sare,zahar,scortisoara,ghimbir,praful de copt, Adaugam untul moale si incepem sa framantam. Adaugam galbenusurile amestecate si zeama de lamaie, framantam o coca elastica si...Citeste continuarea
Negresa Ioana
Postat de: RuxyRux in PrajituriIngredientele se pregatesc dinainte si se pun in vasul de mixer exact in ordinea indicata mai sus. Se mixeaza bine apoi se toarna compozitia in forma de prajitura tapetata cu foaie de copt....Citeste continuarea
Negresa cu sos de vin
Postat de: Elena_Daria in PrajituriAmestecam faina cu praful de copt si sarea. Topim apoi ciocolata cu untul pe baie de aburi. Luam vasul de pe foc si dupa ce sa racorit putin, incepem sa adaugam zaharul, esenta de vanilie...Citeste continuarea
Năsturei
Postat de: madi_marin in DulciuriFăina se cerne şi se amestecă cu zahărul pudră şi un praf de sare. Se adaugă untul moale şi se amestecă. Se adaugă şi gălbenuşurile şi se frământă un aluat care se...Citeste continuarea
Negresa de post cu rom si coaja de...
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriIntr-un bol punem apa, uleiul , otetul si zaharul. Am mixat la viteza mica pana s-a topit putin zaharul. Faina, cacaoa, budinca de ciocotala le-am trecut prin sita. Le incorporam treptat in bol si...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: LadyCrs in PrajituriSe amesteca toate ingredientele enumarate pana obtinem o compozitie ca o crema si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru 30-35 de minute. Dupa ce s-a racit...Citeste continuarea