Negresa cu inimioare

de cristinne in Prajituri, 14 Feb 2012 | 5149 vizualizari

 

Negrese din dragoste cu multa ciocolata si caramel!

 

INGREDIENTE

  • Pt caramel:
  • 200 ml smantana pt frisca
  • 250 gr zahar;
  • 100 gr unt;
  • 1 vf sare;
  • 1 fiola de esenta de vanilie
Pt negresa:
  • 200 gr unt;
  • 350 gr ciocolata amaruie minim 50%cacao;
  • 300 gr zahar brun;
  • 4 oua;
  • 140 gr faina;
  • o mana de migdale prajite f usorr
  • esenta migdale si rom
  • 1/4 pliculet de praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu inimioare:

Reteta de negrese e aceeasi cu cea de aici: http://www.bucataras.ro/retete/negresa-cu-migdale-25322.html Delicioasa!

Caramelul: se pune la topit untul, se adauga zaharul si se amesteca pana se aureste usor(vreo cateva minute de amestecat) se adauga apoi smantana pt frisca nebatuta si se amesteca continuu pana fierbe, vreo 4-5 minute (cat sa se topeasca zaharul de tot).Se adauga sarea si vanilia la final si se opreste focul .

Se lasa sa se raceasca (se va inchega usor la racire).

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Brownie cheesecake