Mixam untul cu zaharul si esenta de vanilie pana se omogenizeaza, adaugam unul cate unul cele 6 oua. Dupa fiecare ou amestecam foarte bine. Amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul si le cernem. O adaugam treptat in crema de unt si amestecam bine. Dizolvam ness-ul in lapte si adaugam in aluat. Amestecam cu grija imediat ce este amestecata bine ne oprim pentru a nu iesi o prajitura gumoasa. Tapetam o tava de 25/30 cm cu hartie de copt, adaugam aluatul in tava si coacem in cuptorul preincalzit 20-25 minute.
Scoatem prajitura si o lasam la racit.
Pregatim glazura asa: intr-o cratita mai mica punem untul cubulete impreuna cu zaharul, laptele, ness-ul si cacaoa. Le topim la fac mic pana ce glazura incepe sa devina putin cremoasa. O luam de pe foc si o lasam la racit pana este putin calduta. Acoperim prajitura cu glazura si lasam la frigider 1 ora. Decoram cu frisca si capsuni (se poate decora si cu alte fructe de sezon).
Este o prajitura foarte gustoasa.