Bya Ralu

9

Bucataras
Suprem

brasov /brasov

Bucataras din 01.06.2011

RETETE1151
PRIETENI356
Retete / Mancaruri cu carne

Coaste porc cu miere la cuptor

In Porc la 1 Noi 2020

Bucata de coasta se taie in doua, se clateste, se tamponeaza cu un prosop de bucatarie. Intr-un castron punem miere si condimentele. Se ung bucatiile pe ambele parti,se pune putina apa in vas,se acopera cu folie si se da la cuptor pentru 1 ora. Dupa 30 minute se inlatura folia de...

Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor

In Pui la 31 Mai 2019

Pieptul de pui se curata, se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, se taie si se condimenteaza pe ambele parti. Se pune o frunza de busuioc, felii de coppa si felie de cascaval. Se inchide pieptul de pui cu scobitori si se pun intr-o tava pe hartie de copt, in cuptorul preincalzit....

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

In Pui la 21 Mai 2019

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline. Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si turnam deasupra sucul de portocale stors. Se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru...

Pui coquelets cu lamaie la cuptor

In Pui la 13 Apr 2019

Cocoseii de munte se clatesc sub jet de apa, se sterg cu prosoape de hartie. Intr-un bol se pun condimentele, uleiul de masline si zeama de lamaie stoarsa, se amesteca bine si se ung pe ambele parti cocoseii de munte. Se pune si jumatatea de lamaie stoarsa, firele de usturoi verde si...

Tocana de gnocchi cu carne de porc

In Porc la 28 Feb 2019

Carnea de porc se spala, se taie cuburi si se pune intr-un ceaun cu ulei de masline, sa se rumeneasca putin pe toate partile. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba carnea. Cand carnea e aproape fiarta, se pune ceapa tocata marunt, se mai pune putina apa, sa fiarba si condimentele....

Beef Wellington

In Vita la 4 Ian 2019

Bucata de muschi de vita am pus-o la marinat cu ulei de masline si condimente si am lasat-o peste noapte la frigider. A doua zi, intr-o tigaie, am pus muschiul de vita la rumenit pe toate partiile, la foc iute, dupa care se scoate pe un platou, se unge cu mustar peste tot. Ciupercile se...

Dovlecei zucchini cu ciolan afumat si pancetta

In Porc la 20 Noi 2018

Bucatile de ciolan afumat impreuna cu pancetta cuburi se pun intr-o cratita cu putin ulei de masline cateva minute pana se rumenesc putin. Se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert. Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul pisat, daca scade apa se completeaza, iar dupa circa 30...

Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor

In Pui la 28 Mai 2018

Pulpele de pui se spala bine, se cresteaza si se condimenteaza. In jurul lor se pun cartofii noi cu coaja spalati bine. Usturoiul se pune intreg cu coaja. Se stropesc cu ulei de masline, se pune vinul alb si apa. Se acopera cu o folie alimentara si se da la cuptor. Dupa 30 minute,...

Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana

In Iepure la 14 Mai 2018

Ficatul se curata, se spala si se pune la prajit un ulei de masline pe ambele parti. Se pune si ceapa verde taiata rondele, condimentele si se lasa cateva minute. Se pune apa, se lasa putin sa fiarba, iar cand scade apa, se pune vinul alb. Cand sunt aproape gata, se pune smantana si se...

Ciolan afumat cu mazare si zucchini

In Porc la 27 Mar 2018

Ceapa se pune la calit in ulei de masline, dupa cateva minute adaugam si ciolanul taiat cuburi si morcovul feliute. Punem apa si acoperim, lasam la foc potrivit sa fiarba circa 1 ora. Se pun condimentele si mazarea scursa de zeama si clatita. Dovlecelul se taie bucati si se pune aproape de...

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

In Pui la 25 Mar 2018

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie. Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei de masline si lasam sa se caleasca putin. Adaugam pulpele de pui prajite, punem apa cat sa...

Tocana de cartofi cu carnati de curcan si ficat de pui

In Mancaruri cu carne la 17 Mar 2018

Carnatii de curcan taiati feliute se pun la prajit intr-o tigaie de ceramica, se lasa pana cand se rumenesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie. Punem si bucatiile de ficat taiate mai mici la prajit. Intr-o craticioara pune morcovul si ceapa verde taiate rondele si ceapa alba tocata...

Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

In Pui la 17 Mar 2018

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron. Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore. Intr-o tava de ceramica punem legumele congelate, pulpele de pui deasupra, condimentam si turnam berea in care s-au...

Fasole cu ciolan 2

In Porc la 1 Dec 2017

Fasolea se lasa cu apa, peste noapte, sa isi dubleze volumul. Fasolea o fierbem in 3 ape diferite, dupa care o lasam sa se scurga bine si o punem intr-o oala mare, impreuna cu ciolanul, apa cat sa acopere si lasam la foc mic sa fiarba cam circa 2-3 ore. Se scoate ciolanul fiert, se lasa sa...

Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi

In Rata la 28 Sep 2017

Pulpele de rata se curata bine de grasime, se clatesc si se usuca cu un servet de bucatarie. Le condimentam si le crestam, punem felii de usturoi si frunze de busuioc si le asezam intr-o tava de ceramica. Pune ceapa taiata feliute si usturoiul ramas. Le stropim cu vinul alb si punem apa...

Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc

In Porc la 17 Aug 2017

Ardeii se curata si se spala bine (puteti pastra capacelele de la ardei). Intr-un castron, punem carnea tocata, ceapa tocata marunt, oul, condimentele, frunzele de busuioc taiate marunt si orezul clatit sub jet de apa. Se amesteca toata compozitia bine si se umplu ardeii, deasupra punem...

Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

In Porc la 6 Mai 2017

Bucatile de muchi se curata de pielite, se spala sub apa rece si se pun pe prosoape de bucatarie, pentru a se usuca de apa. Intr-un castron, punem ulei de masline, condimentele si amestecam bine. Ungem pe toate partiile, muschiuletul de porc cu uleiul de masline cu condimente. Se pune la...

Chiftele de pui cu verdeturi

In Pui la 30 Apr 2017

Pieptul de pui se da prin masina de tocat si se pune intr-un castron. Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare (ar fi mai bine pe cea mica), iar verdeata se toaca marunt. Punem condimentele, pregatim chiftelutele si le dam prin faina. Intr-un ceaun, punem ulei la incins si le...

Creier pane

In Mancaruri cu carne la 16 Apr 2017

Creierul se curata de pielite si se spala bine. Intr-o craticioara, punem apa cu foi de dafin si otet si oparim creierul; cand apa incepe sa clocoteasca, il lasam cateva minute si lasam sa se scurga bine. Intr-o farfurie, amestecam cele 2 oua si facem un aluat cu faina. Trecem fiecare...

Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor

In Porc la 16 Apr 2017

Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti, se pune intr-un vas de ceramica, se stropesc cu ulei de masline. Ceapa se taie rondele si se asaza in tava langa carne. Stoarcem cele 2 portocale si turnam fresh-ul peste carne. Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor, circa...

Drob de pui cu verdeturi

In Pui la 15 Apr 2017

Ficatul de pui se curata bine si se pune la fiert intr-o craticioara. Pipotele si inimile se pun la fiert, impreuna cu pulpa de pui. Se lasa sa fiarba bine, dupa care se scurg de apa si se lasa la racit. Se dau prin masina de tocat, atat verdeturiile, cat si ficatul, pipotele si pulpa de...

Chiftele de porc cu telina si busuioc

In Porc la 23 Dec 2016

Carnea tocata se pune intr-un castron,se pun condimentele si ceapa tocata marunt. Telina se da pe razatoare (ar fi mai bine pe cea mica), frunzele de busuioc se toaca cat mai marunt cu un cutit. Amestecam toate ingredientele si incepem sa formam chiftelele. Se trec prin pesmet, se...

Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

In Porc la 10 Noi 2016

Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra. Catelul de usturoi se curata si se taie felii. Muschiul de porc se pune intr-o tava de ceramica,se pune vinul alb,deasupra punem usturoiul...

Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor

In Pui la 9 Noi 2016

Pieptul de pui se unge cu ulei de masline,se condimenteaza,se acopera si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider. Se scot bucatiile de pui,se taie in doua,se cresteaza pe toata suprafata si incepem sa adaugam felii de mozzarella si felii de rosii. Frunzele de busuioc se pun peste...

Fasole pastai cu ceafa de porc la Multicooker

In Porc la 25 Sep 2016

Carnea de porc o taiem cuburi si o punem in vasul de Multicooker cu ulei de masline,la functia Fry pentru cateva minute. Punem apa cat sa acopere si setam functia Boil pentru 01:30 -2 ore. Dupa circa 1 ora,punem ceapa tocata marunt,condimente si fasolea pastai curatata si rupta in bucati...

Chiftele de porc cu usturoi in crusta de fulgi de porumb

In Porc la 12 Sep 2016

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem condimentele,oul,ceapa tocata marunt,usturoiul pisat si mararul tocat marunt. Cu mainiile umede se formeaza chiftelele,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru circa 2 ore. Intr-o farfurie amestecam 2 oua,in alta farfurie punem faina,iar...

Ciulama de pui cu dovlecel

In Pui la 8 Sep 2016

Bucatiile de pui se curata de surplusul de grasime si se pun la fiert in apa cu sare. Se scot ,se cresteaza si se pun intr-o craticioara cu putin ulei de masline la prajit pentru cateva minute,dupa care se scot pe o farfurie. Peste uleiul in care am prajit puiul se pune ceapa tocata...

Mazare cu piept de pui si praz

In Pui la 13 Aug 2016

Carnea de pui o punem cu putin ulei de masline intr-o cratita la prajit. Dupa ce s-a rumenit putin stingem cu vinul alb si lasam pana cand scade zeama. Se scot pe o farfurie bucatiile de pui si se taie in bucatele mai mici. Punem ceapa tocata marunt unde am prajit puiul,punem si prazul...

Tocana de carne de porc cu paste

In Porc la 10 Aug 2016

Carnea se taie in bucati mai mari,se pune intr-un castron,punem condimentele,ulei de masline si vinul si lasam la rece sa se marineze circa 1-2 ore. Punem carnea impreuna cu sosul format de la marinare intr-o tigaie wok,punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba circa 30 minute. Adaugam...

Snitel de pui la cuptor

In Pui la 10 Aug 2016

Pieptul de pui se taie felii,se bat cu batatorul de snitele si se condimenteaza pe ambele parti. Intr-o fafurie adanca amestecam cele 2 oua,iar in alta farfurie punem pesmetul,cu susanul si condimentele. Se trec feliile de piept de pui prin ou si prin amestecul de pesmet si se pun intr-o...

Afisate 1 - 30 din 307 retete    

Postari recente

publicat la 16.09.2021

Tartar de ton

publicat la 16.09.2021

Desert tort Cifra

publicat la 24.01.2021

Desert papanasi moldovenesti

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Daca azi toate par sa-ti mearga struna, sigur ai uitat sa iei ceva in calcul.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]