Bya Ralu

9

Bucataras
Suprem

brasov /brasov

Bucataras din 01.06.2011

RETETE1151
PRIETENI371
Retete / Mancaruri cu carne

Chiftele de porc la cuptor

In Porc la 27 Iul 2016

Carnea de porc se toaca in masina de tocat,la fel si ceapa, usturoiul si painea. Se pun toate intr-un castron, adaugam condimentele, oul si mararul tocat marunt. Cu mainiile umede formam chiftelele si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru circa 20-25...

Cotlet de porc in sos de rosii cu turmeric

In Porc la 24 Iul 2016

Intr-o tigaie punem cotletul de porc condimentat pe ambele parti cu vegeta si piper,punem ulei de masline,lasam cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti. Punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba putin carnea. Intr-o alta tigaie punem usturoiul strivit in ulei de...

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

In Vita la 20 Iul 2016

Carnea tocata de vita se pune intr-un castron impreuna cu condimentele,oul si orezul. Se formeaza perisoare,le punem pe o farfurie intinsa si se da la frigider pentru 2-3 ore. Intr-o craticioara punem ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mare,cu ulei de masline si putin unt....

Cordon Bleu la cuptor

In Pui la 16 Iul 2016

Pieptul de pui se feliaza,se bate fiecare bucata de carne si se condimenteaza. Pe fiecare felie de pui se pune ,o frunza de busuioc ,jumatate de felie de sunca si de cascaval si se ruleaza cu grija. Se folosesc scobitori pentru a tine ruloul strans. Eu le-am lasat la frigider toata...

Tocana de cartofi cu ciolan afumat

In Porc la 15 Iul 2016

Bucatelele de carne le punem intr-un ceaun cu ulei e masline la prajit cateva minute. Adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul kapia taiat cuburi si lasam putin sa se caleasca legumele. Punem apa cat sa acopere si lasam la foc potrivit sa fiarba circa 40 minute. Punem cartofii taiati...

Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker

In Porc la 14 Iul 2016

Bucatile de carne se condimenteaza,se pun pe rand la prajit in multicooker, se seteaza la functia Fry, se pune ulei de masline si rumenim usor pe rand bucatile de carne (atentie sa nu le ardeti). Se pun bucatiile rumenite in Multicooker, punem apa cat sa acopere si ceapa tocata marunt,setam...

Piept de pui umplut

In Pui la 10 Iul 2016

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Bucatile de pui se taie in doua dar nu total,se desfac si se bat cu un ciocan de carne. Le umplem cu cascaval ras si condimentam. Se incinge tigaie grill, se stropeste cu ulei de masline...

Chiftele de pui cu fulgi de porumb

In Pui la 6 Iul 2016

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt. Se pun si 2 linguri de faina(era prea moale compozitia),se amesteca bine. Cu mana umeda formam chiftelele,le tregem prin ou,faina si fulgii de porumb usor maruntiti. Se pun la prajit in...

Piept de pui la gratar

In Pui la 11 Iun 2016

Pieptul de pui se curata de pielite si se feliaza,fiecare bucata se condimenteaza si se pun intr-un castron. Se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 2 ore. Gratarul se unge cu slanina. Se pun pe gratar, se lasa sa se rumeneasca putin (nu trebuie sa se faca prea tare ca altfel...

Ficat de iepure cu legume

In Iepure la 8 Iun 2016

Ficat de iepure se scoate din frigider si se lasa putin la temperatura camerei, se curata de pielite, se spala sub apa rece, se scurge si se lasa deoparte. Morcovii se curata si se taie mai gros, se pun in apa clocotita cu sare sa fiarba circa 5 minute, se opresc si se lasa in apa calda....

Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry

In Pui la 8 Iun 2016

Condimentam puiul pe ambele parti, il ungem cu putin ulei de masline si cu sos de soia. Puiul se umplute cu fasolea pastai scursa si condimentata cu vegeta si cateva rosii cherry. Restul de legume se pun in tava, iar puiul deasupra. Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor...

Pilaf de orez cu carne de porc si zucchini

In Porc la 7 Iun 2016

Carnea de porc se curata de pielite,se taie cuburi si se pune intr-o craticioara pentru circa 40 minute. Se pune orezul clatit sub apa rece si scurs,se lasa la foc mic,dupa circa 5 minute adaugam si ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mare. Cand e aproape fiert se adauga si...

Chiftele de porc cu cartof si susan

In Porc la 1 Iun 2016

Carnea tocata se pune intr-un castron inalt,se adauga condimentele,ceapa tocata marut si usturoiul pisat. Paine se taie cu un cutit cat mai marunt,la fel si mararul,punem si oul si amestecam ingredientele. Cartoful se curata de coaja,si se da pe razatoarea mare,se lasa cateva minute dupa...

Varza cu sorici de porc

In Porc la 26 Mai 2016

Spalam varza,aruncam primele foi si o tocam fideluta,o punem intr-un castron,punem sare si o frecam cu mainiile.Se lasa deoparte 15 minute. Ceapa se taie marunt sau solzisori,se pune la calit in ulei de masline intr-un ceaun,adaugam si morcovul rondele si ardeiul kapia taiat bucati mai mari....

Pulpe de pui cu dovlecei

In Pui la 26 Mai 2016

Pulpele se taie in doua,se cresteaza,se clatesc bine si se lasa deoparte sa se scurga apa. Intr-o tigaie wok punem ulei si pulpele sa se prajeasca,sa lasa cateva minute bune pe ambele parti dupa care se scot pe o farfurie. Uleiul se arunca,se lasa doar putin pentru a calii ceapa alba tocata...

Ciolan afumat cu cartofi noi

In Porc la 20 Mai 2016

Bucata de ciolan afumat se taie bucati (dupa placul fiecaruia) si se pune intr=o craticioara cu apa la fiert pentru circa 40 minute. Cand a trecut timpul mentinat scurgem de zeama bucatiile si le punem intr-o tigaie wok cu ulei de masline la prajit pentru cateva minute pe ambele parti, dupa...

Ficatei de pui cu mazare si smantana

In Ficat la 19 Mai 2016

Ficateii de pui se spala,se curata de pielite si se pun intr-un castron impreuna cu laptele. Se da la frigider pentru circa 30-40 minute pentru a se fragezii. Se scot din lapte si se pun intr-o strecuratoare,se tamponeaza cu un servet de bucatarie pentru a se usca. Intr-o tigaie wok...

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

In Porc la 14 Mai 2016

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca compozitia, se pun feliile de cotlet de porc, se ung pe ambele parti si se lasa la marinat timp de 2 ore in frigider. O tigaie grill o ungem cu putin ulei de masline, punem feliile de cotlet cu...

Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

In Porc la 12 Mai 2016

Fasolea se pune la fiert in 3 ape. Ciolanul il punem la fiert separat pentru circa 1 ora. In vasul roman punem fasolea, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si frunzele de ceapa verde taiate feliute. Amestecam pune 1 polonic din zeama in care a fiert ciolanul, condimentele si...

Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel

In Pui la 11 Mai 2016

Pieptul de pui se feliaza, se bat feliile de snitele pe ambele parti si se condimenteaza. Amestecam cele 2 oua intr-o farfurie adaunca, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie potrivita pentru snitele, iar in alta farfurie adanca punem pesmetul, parmezanul ras si patrunjelul tocat...

Covridog cu cascaval

In Pui la 5 Mai 2016

Faina se pune intr-un bol, in mijloc punem drojdia, sare si zaharul si putina apa calda, amestecam putin si lasam 5 minute deoparte. Untul se topeste, se pune peste faina, punem si restul de apa si incepem sa framantam cateva minute. Acoperim bolul si lasam la foc cald pentru 30 minute....

Naut cu ceapa si kaizer

In Porc la 3 Mai 2016

Nautul se scurge de zeama si se spala bine sub jet de apa rece. Kaizerul se taie bucati potrivite, dupa placul fiecaruia, se pune in tigaie impreuna cu untul, dupa cateva minute se adauga si ceapa rosie taiata solzisori si condimentele. Se acopera cu apa, punem nautul si lasam la foc mic sa...

Pulpe de pui cu mustar invelite cu bacon la cuptor

In Pui la 3 Mai 2016

Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu mustar si se presara condimentele deasupra. Fiecare pulpa de pui se inveleste cu 2 felii de bacon, de jur imprejur, daca aveti nevoie folositi scobitori. Se pun intr-o tava de ceramica, se pune putina apa si vinul alb. Usturoiul se taie feliute si...

Chiftele in sos de mazare cu smantana si parmezan

In Porc la 28 Apr 2016

Pentru chiftele: Amestecam carnea cu morcovul dat pe razatoarea mare si ceapa taiata marunt, vegeta si piper. Cu palmele umede formam chiftelele, se trec prin faina si se pun la prajit in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie. Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt, cu ulei de...

Tigaie cu pui,ciuperci si cartofi

In Pui la 22 Apr 2016

Aripiile de pui se pun separat intr-o craticioara la fiert pentru 15 minute. Ciuperciile felii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline,pana se calesc putin,se adauga si cartofii taiati felii mai subtiri,sare si piper si punem cat un polonic din zeama in care au fiert aripiile de pui. Cand...

Pui umplut cu naut si broccoli

In Pui la 19 Apr 2016

Puiul se spala bine si se lasa deoparte sa se usuce de apa. Intr-o tigaie punem nautul scurs de zeama, ceapa taiata feliute si putin ulei de masline. Punem si broccoli spalat si taiat in bucati mai mici,apa cat sa acopere, sare si piper si lasam putin sa fiarba pana cand scade apa. La...

Cartofi cu branza si carnati la cuptor

In Mancaruri cu carne la 9 Apr 2016

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute. Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii. Intr-un vas de ceramica punem un strat de cartofi felii,deasupra punem telemeaua stivita cu o furculita si...

Pulpa de porc cu masline la multicooker

In Porc la 2 Apr 2016

Marinarea carnii: Carnea de porc se taie cuburi mai maricele,se pun intr-un castron,se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si vinul rosu.Se acopera si se da la frigider pentru 12 ore. Carnea marinata impreuna cu sosul format se pun in vasul de la Multicooker,se pun apa cat sa...

Ciuperci cu pasta de carnati

In Porc la 2 Apr 2016

Pasta de carnati se pune in tigaie cu ulei de masline si usturoiul lasat intreg,se lasa putin sa se "prajeasca",se faramiteaza,se acopera cu apa,lasand la foc potrivit sa fiarba. Cand apa a scazut se pun ciuperciile,se condimenteaza,se pune putin ulei de masline,iar dupa cateva...

Burgeri de pui

In Pui la 15 Mar 2016

Carnea tocata se amesteca cu condimentele, usturoiul strivit, ceapa calita in ulei de masline (se fac chiftele mai mari, trebuie sa aveti in vedere cat de mare e chifla). Chiftelele de burgeri de pun pe gratarul uns cu ulei de masline,se lasa sa se prajeasca pe ambele parti la foc potrivit (sa...

Afisate 31 - 60 din 307 retete    

Postari recente

publicat la 16.09.2021

Tartar de ton

publicat la 16.09.2021

Desert tort Cifra

publicat la 24.01.2021

Desert papanasi moldovenesti

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Daca azi toate par sa-ti mearga struna, sigur ai uitat sa iei ceva in calcul.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]