Am vazut reteta acum cativa ani la Gordon Ramsey, de atunci imi sta in gand sa o fac! Super, super buna!
Bucata de muschi de vita am pus-o la marinat cu ulei de masline si condimente si am lasat-o peste noapte la frigider.
A doua zi, intr-o tigaie, am pus muschiul de vita la rumenit pe toate partiile, la foc iute, dupa care se scoate pe un platou, se unge cu mustar peste tot.
Ciupercile se curata bine, se spala, se pun intr-un robot de bucatarie si se maruntesc.
Le punem intr-o tigaie, lasam sa se evapore zeama si adaugam ceapa taiata solzisori, se lasa pana cand nu mai este lichid deloc.
Pe o folie alimentara, punem feliile de prosciutto proaspat taiate, intindem compozitia de ciuperci, punem muschiul de vita uns, rulam si strangem usor.
Se lasa in folie deoparte 20-30 minute.
Aluatul trebuie sa fie decongelat, la temperatura camerei.
Intindem aluatul, scoatem muschiul cu grija din folie de plastic, si rulam aluatul foarte bine.
Se pot face modele din aluatul ramas, se unge cu galbenus de ou peste tot si se da la cuptorul preincalzit, pentru circa 30-40 minute.
Carnea la mijloc trebuie sa ramana putin roz.
Se serveste cu legume!
Pofta buna!