Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie.
Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.
Adaugam pulpele de pui prajite, punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba atat carnea cat si legumele.
Preparam amestecul de galuste din 2 oua amestecate bine, sare, piper si faina cat cuprinde sa nu fie foarte gros, dar nici subtire.
Cu o lingura se ia din amestec si se pun in cratita pentru a se forma galuste.
Ciuperciile se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si lasam sa se rumeneasca putin, dupa care adaugam in oala.
Punem si pasta de tomate, condimentam dupa gust si lasam circa 10 minute sa fiarba si galustele.
Daca zeama este prea subtire se amesteca 1 lingura de faina cu putina apa si se adauga pentru a se ingrosa putin.
Pofta buna!