Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

de Bya Ralu in Pui, 21 Mai 2019 | 2758 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • unt
  • 2 portocale mari
  • ulei de masline
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei usturoi
  • apa
  • condimente
  • salvie proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi:

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline.

Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si turnam deasupra sucul de portocale stors.

Se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru circa 30 minute, se scoate se stropeste cu sosul de portocale.

Cartofii se spala bine, se taie bucati mari, ceapa o taiem solzisori, iar usturoiul il strivim.

Se adauga in tava langa pui si se la la cuptor pana cand puiul se rumeneste bine si cartofii se inmoaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu masline