Chiftele de porc cu telina si busuioc

de Bya Ralu in Porc, 23 Dec 2016 | 3656 vizualizari

 

au fost asa aromate si bune! yummy

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 1 mana frunze de busuioc proaspete
  • 1 bucata mica de telina
  • 1 ceapa alba
  • vegeta/piper
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu telina si busuioc:

Carnea tocata se pune intr-un castron,se pun condimentele si ceapa tocata marunt.

Telina se da pe razatoare (ar fi mai bine pe cea mica), frunzele de busuioc se toaca cat mai marunt cu un cutit.

Amestecam toate ingredientele si incepem sa formam chiftelele.

Se trec prin pesmet, se aplatizeaza putin si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie si se servesc, atat calde cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu telina si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc