Snitel de pui la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 10 Aug 2016 | 3062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 Piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingura de susan
  • praf de turmeric
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui la cuptor:

Pieptul de pui se taie felii,se bat cu batatorul de snitele si se condimenteaza pe ambele parti.

Intr-o fafurie adanca amestecam cele 2 oua,iar in alta farfurie punem pesmetul,cu susanul si condimentele.

Se trec feliile de piept de pui prin ou si prin amestecul de pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se dau la cuptor pentru 30 minute,intre timp se intorc pe cealalta parte.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

13.08.2016, 10:45

mirela0911 1

14.08.2016, 10:25

Bune!

Bya Ralu 1

02.10.2016, 18:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in plapumioara de orez