Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 9 Noi 2016 | 13783 vizualizari

 

O reteta super delicioasa,vazusem un video cu reteta,vi-o recomand cu drag

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 mozzarella
  • 1 rosie
  • frunze proaspete de busuioc
  • vegeta/turmeric/piper
  • putin ulei de masline.
  • 3-4 linguri de smantana
  • 2-3 lingurite sos de pesto
  • 2-3 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor:

Pieptul de pui se unge cu ulei de masline,se condimenteaza,se acopera si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.

Se scot bucatiile de pui,se taie in doua,se cresteaza pe toata suprafata si incepem sa adaugam felii de mozzarella si felii de rosii.

Frunzele de busuioc se pun peste tot unde am crestat.

Intr-o tava punem smantana,sosul pesto si parmezanul ras si amestecam usor.

Deasupra punem bucatiile de pui,se presara parmezan ras deasupra(daca doriti) si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se serveste cu salata de sfecla rosie sau orice alta salata sau garnitura doriti.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

-Licurici- 1

12.11.2016, 17:58

Ce bunatate!

Rahela Velicu 1

12.11.2016, 19:27

Bya Ralu 1

12.11.2016, 21:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fripturica de pui cu fundite