Chiftele de porc cu usturoi in crusta de fulgi de porumb

de Bya Ralu in Porc, 12 Sep 2016 | 4041 vizualizari

 

preferatele mele, super bune si de pui si de porc

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g carne de porc tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1/2 legatura de marar
  • condimente:vegeta/piper/ghimbir

Pentru crusta:

  • 2 oua
  • faina
  • 100-200 g fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu usturoi in crusta de fulgi de porumb:

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem condimentele,oul,ceapa tocata marunt,usturoiul pisat si mararul tocat marunt.

Cu mainiile umede se formeaza chiftelele,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru circa 2 ore.

Intr-o farfurie amestecam 2 oua,in alta farfurie punem faina,iar in alta punem fulgii de porumb usor striviti.

Chiftelele se trec prin faina,ou si fulgi de porumb.

Se pun la prajit in ceaun in ulei incins.

Se scot pe un servet de bucatarie.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu usturoi in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj