Tocana de gnocchi cu carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 28 Feb 2019 | 4589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200-300 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 punga de gnocchi
  • ulei de masline
  • frunze de salvie
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de gnocchi cu carne de porc:

Carnea de porc se spala, se taie cuburi si se pune intr-un ceaun cu ulei de masline, sa se rumeneasca putin pe toate partile.

Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba carnea.

Cand carnea e aproape fiarta, se pune ceapa tocata marunt, se mai pune putina apa, sa fiarba si condimentele.

Gnocchi se fierb in apa cu sare, se lasa timpul precizat pe punga.

Carnea cu sosul format se transfera int-o tigaie wok, se pun gnocchi fierti si scursi si frunzele de salvie.

Se lasa cateva minute dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de gnocchi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci