Peste rosu(biban rosu) prajit

de Caty in Peste, 17 Noi 2024 | 38 vizualizari

 

Am cumparat doua trunchiuri de peste rosu(am aflat apoi ca este biban rosu),din supermarket si am descoperit un peste care se curata usor si care este grozav de gustos prajit in tigaie. Nu am rezistat tentatiei de a-l prezenta si face cunoscut tuturor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 2 bucati trunchi de peste rosu
  • Sare
  • Piper alb macinat
  • Ulei pentru prajit
  • 200g faina de grau
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste rosu(biban rosu) prajit :

1 Curatam pestele de solzi.
2 Il spalam bine
3 Il stergem cu prosoape de bucatarie
4 Presuram sare si piper dupa gust
5 Punem faina de grau intr-o farfurie si o amestecam cu un praf de sare
6 Trecem pestele prin faina
7 Punem tigaia cu ulei pe flacara
8 Cand uleiul s-a infierbantat, adaugam pestele cu pielea in jos, apasand putin cu furculita
Prajim 4-5 minute pe fiecare parte.
9 Pregatim o mamaliga si un mujdei de usturoi amestecat cu iaurt, pentru o masa de pranz gustoasa.
Sa aveti pofta!🤗
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rosu(biban rosu) prajit " nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu lamaie si cartofi natur