Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 23 Apr 2018 | 5212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi proaspeti, intregi
  • 800 grame cartofi noi
  • 100 ml maioneza
  • sare, piper
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingura chives, tocat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • ulei de masline
  • lamaie pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi:

Cartofii se taie in jumatati, daca sunt prea mari si se fierb, necuratati de coaja, in apa cu sare 10-12 minute, pana sunt gatiti complet. 

Separat se amesteca maioneza cu sucul de lamaie, patrunjelul, chives si caperele tocate. Se adauga peste cartofi si se amesteca cu grija. 

Intre timp, se cresteaza pestele din loc in loc, pe ambele parti si se presara cu sare si piper. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si se prajeste pestele 5-8 minute pe parte in functie de grosime. 

Se servesc imediat cu salata de cartofi si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav crocant la tigaie cu salata cremoasa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastravul cu ochii negrii