Aperitiv oua vopsite cu hartie creponata

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2017 | 14275 vizualizari

COMENTARII (19)

Valclaudia 1

16.04.2017, 17:01

Foarte frumoase! Hristos a Inviat!

Constelatialeu 1

16.04.2017, 17:02

Sunt frumoase !

Andra_Constantinescu 1

16.04.2017, 17:04

Multumesc, dragilor!

Lau 1

16.04.2017, 17:08

Adele 1

16.04.2017, 17:23

Frumoase

T I M E A 1

16.04.2017, 17:34

foarte frumoase

mirela0911 1

16.04.2017, 18:08

Ce frumoase sunt!

Bya Ralu 1

16.04.2017, 18:25

ce faine sunt

Merisor 1

16.04.2017, 19:31

Și eu mă gândisem să testez varianta asta, dar n-am avut hârtie creponată care să-mi placă
Tare frumoase au ieșit!

MotanLaOale 1

16.04.2017, 19:38

Rocsi 1

16.04.2017, 19:54

Ce frumoase, ce vesele!

Andra_Constantinescu 1

16.04.2017, 20:04

Mulțumesc frumos, dragilor!

oanapl 1

16.04.2017, 23:26

Ce frumoase sunt!

Sidy 1

23.03.2018, 07:06

Xandrinne 1

26.03.2018, 06:14

pusu 1

23.04.2019, 06:10

MIUTA 1

17.04.2020, 19:55

Sunt minunate,foarte frumoase !!!

Rahela Velicu 1

09.05.2021, 08:56

Ce frumoase au iesit!

abstract01 1

29.03.2024, 14:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

ieri la 15:41

Tarta cu ciocolata, visine si cirese - Un desert delicios cu fructe

de laura_n 7

ieri la 14:34

Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paine imbracata a la Grasu64