Pastrav cu lamaie, unt si verdeata

de Oana in Pastrav, 28 Iun 2009 | 17264 vizualizari

 

Pastravul este unul din favoritii nostri, cu carnea dulce si gustoasa. Iata un mod rapid de preparare.

 

INGREDIENTE

  • 6 pastravi mari
  • 100 g unt
  • o mana de patrunjel verde tocat
  • o lamaie
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu lamaie, unt si verdeata:

Pastele se spala bine si se curata. Se unge o bucata de folie de aluminiu cu putin unt, se aseaza pestele deasupra, se condimenteaza, se pun cateva cubulete de unt in interior si o felie de lamaie. Se mai aseaza si desupra cateva felii de lamaie si se presara verdeata. Se ruleaza bine in folie si se aseaza intr-o tava. Se da tava la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu lamaie, unt si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (9)

stemol 1

29.01.2010, 15:48

wow,vad ca a trecut aproape un an de cand ai scris-o,dar acum m-am inregistrat si am trecut-o la favorite,in scurt timp am sa o fac.
A si binenteles furculitele-cele 5 normal-

Oana 1

29.01.2010, 19:24

Multumesc, Stemol

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian