Pastrav la cuptor pe pat de rosii

de marcela1979 in Pastrav, 28 Iun 2011 | 5061 vizualizari

 

o inspiratie de la ruxy

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 3 rosii
  • 4 linguri de ulei
  • sare ,piper
  • 1 lamaie
  • 100 ml bulion
  • verdeturi de provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor pe pat de rosii:

Pastravul se curata si se spala bine.Rosiile se taie felii.Intr-o tava de yena se pune 3 linguri de ulei se aseaza feliile de rosii.Peste se presara sare,piper si verdeturi de provence.Pestele se condimenteaza cu sare si piper ,se pune felii de lamaie in burta lui ,se aseaza pe patul de rosii ,se mai presara cu piper si verdeturi de provence,se aseaza cateva felii de rosii deasupra ,se stropeste cu 1 lingura de ulei si se da la cuptor circa 30-40 de minute.Dupa ce e facut se scoate tava afara ,se pune 100 ml de bulion peste si se mai da inca 10 min la cuptor .Se scoate si se serveste cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor pe pat de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci