Foarte delicios!
Este tare fain si la aspect si la gust.
Merge foarte bine cu cafeluta de dimineata!
Separam ouale, albusurile le batem spuma cu sarea si zaharul pana devin lucioase, adaugam si galbenusurile unul cate unul si mixam pana le incorporam in compozitie.
Punem zaharul vanilat, esenta de vanilie, amestecam, pe urma adaugam uleiul putin cate putin, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Aluatul obtinut il impartim in 3 parti, cat de cat egale doar 2 parti, iar partea alba sa fie putin mai multa ca celelalte 2.
Cacaoa si cappuccino le diluam in cateva linguri de apa (separat) si le turnam peste partile aproximativ egale de aluat si amestecam pana omogenizam bine totul.
In final avem 3 compozitii de 3 culori si arome diferite: (vanilie, cacao si cappuccino) !!!
Intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt punem din cele 3 culori, alternativ, cate o lingura din fiecare (vanilie, cacao si cappuccino) pana la terminarea aluatului.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 170°C pentru 50-60 minute!