CHIFTELUTE CU AMESTEC DE CARNE SI LEGUME

de Merisor in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2012 | 43655 vizualizari

 

Eu fac chiftelutele jumatate din carne si jumatate din legume, fara faina, paine sau pesmet.

 

INGREDIENTE

  • 1/2Kg carne amestec(vita+porc)
  • 2 cepe medii
  • 4 cartofi medii
  • 4 morcovi
  • 5-6 catei de usturoi
  • piper macinat
  • delikat
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHIFTELUTE CU AMESTEC DE CARNE SI LEGUME:

Se trece ceapa si usturoiul prin masina de tocat si se amesteca cu carnea tocata. Morcovul si cartoful se dau pe razatoare sau prin masina de tocat, se scurg bine de zeama si se amesteca cu carnea si ceapa. Se toaca patrunjelul marunt se pun si restul de ingrediente si se incorporeaza si cele doua oua.

Se formeaza bilute de marimea unei nuci(putin mai mari) care se prajesc in ulei.

 Noi le servim ca aperitv cu mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE CU AMESTEC DE CARNE SI LEGUME" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui