Andra Mihail a pregătit rețeta perfectă pentru ciuperci pane crocante, servite cu un sos cremos de iaurt grecesc. Un aperitiv delicios și rapid, ideal pentru orice ocazie.
Pentru reteta de Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid, ai nevoie de: ciuperci, făină, ouă, pesmet, iaurt și condimente.
Cum se prepară Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid:
Pune sare și piper peste făină și amesteca.
Rade parmezan peste pesmet și adaugă puțin cimbrișor. Amestecă să se uniformizeze pesmetul.
Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează cu sare și piper.
Trece fiecare ciupercă prin făină, ou și pesmet, apoi prăjește-le in baie de ulei încins. După ce s-au rumenit frumos pe toate părțile, scoate-le pe un platou cu hârtie de bucătărie ca să absoarbă excesul de ulei.
Condimentează iaurtul cu sare și puțină mentă uscată, apoi amestecă bine ca să se omogenizeze.
Ciupercile pane sunt gata pentru a fi savurate alături de sosul de iaurt grecesc aromat.
Incearca si reteta de Pleurotus pane, super gustos sau varianta de Ciuperci pane umplute, grozav de gustoase.
Iti recomandam si reteta de Mini snitele de ciuperci de post.
Poftă bună!