Sos cu ciuperci si afumatura

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2013 | 6876 vizualizari

 

O mancarica ce mie-mi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 200 g kaizer afumat
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 300 ml suc de rosii
  • ulei
  • marar verde
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu ciuperci si afumatura:

Kaizerul il tocam bucatele mici,  ciupercile le curatam si tocam marunt, iar ceapa si ardeiul le  tocam fideluta.

Incingem 2 linguri de ulei , calim ceapa tocata , iar cand a devenit sticloasa adaugam kaizerul, ardeiul gras si apoi ciupercile. Calim totul bine , apoi adaugam sucul de rosii si fierbem la foc mic pana se fierb legumele foarte bine, iar zeama scade la jumatate.

Potrivim de sare si piper.

Servim fierbinte, cu mult patrunjel verde, tocat.

TIPS-URI

1

Putem folosi orice afumatura, chiar si carnati.

2

Este o garnitura excelenta pentru miniclatite de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci si mascarpone