By Miha
Untul se topeste partial la microunde, se adauga peste el zaharul pudra, apoi se mixeaza pana se intareste iar. Obtinem o crema pufoasa.
Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu laptele.
Omogenizam, o lasam sa se racoreasca, apoi o incorporam in crema de unt.
Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si un praf de sare.
Apoi adaugam si faina amestecata cu praful de copt.
Crema de branza o mixam cu zaharul si oul pana obtinem o crema pufoasa.
Turnam aluatul intr-o tava (26/35 cm) tapetata cu hartie de copt si putin ulei, apoi punem deasupra compozitia de branza.
Cu o lingura amestecam usor cele 2 compozitii si dam tava la cuptor la foc mediu, aproximativ 30 de minute.
Lasam prajitura la racit in tava, apoi o portionam dupa dorinta.
Este foarte, foarte buna!
Sa aveti pofta!
1
Daca folositi ciocolata neagra, pe langa zaharul precizat in lista de ingrediente mai adaugati 50 g, in total 100 g!