Negresa marmorata cu crema de branza

de Angelina_Elena in Prajituri, 5 Mar 2013 | 5973 vizualizari

 

By Miha

 

INGREDIENTE

  • Pentru negresa:
  • 5 oua
  • 200 g margarina rama
  • 200 g ciocolata cu lapte + 2 linguri lapte
  • 200 g faina
  • 50 g zahar pudra
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
  • Pentru marmorat:
  • 300 g crema de branza
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa marmorata cu crema de branza:

Untul se topeste partial la microunde, se adauga peste el zaharul pudra, apoi se mixeaza pana se intareste iar. Obtinem o crema pufoasa.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi impreuna cu laptele.

Omogenizam, o lasam sa se racoreasca, apoi o incorporam in crema de unt.

Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si un praf de sare.

Apoi adaugam si faina amestecata cu praful de copt.

Crema de branza o mixam cu zaharul si oul pana obtinem o crema pufoasa.

Turnam aluatul intr-o tava (26/35 cm) tapetata cu hartie de copt si putin ulei, apoi punem deasupra compozitia de branza.

Cu o lingura amestecam usor cele 2 compozitii si dam tava la cuptor la foc mediu, aproximativ 30 de minute.

Lasam prajitura la racit in tava, apoi o portionam dupa dorinta.

Este foarte, foarte buna!

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Daca folositi ciocolata neagra, pe langa zaharul precizat in lista de ingrediente mai adaugati 50 g, in total 100 g!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa marmorata cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

JamilaCuisine 1

06.03.2013, 21:01

Superrrr... negresa e preferata mea!

nico_72 1

28.04.2013, 19:28

Astazi am facut aceasta reteta,este foarte buna ! Vreau sa fac o mica precizare,la crema de branza eu am adaugat 1 1/2 lingura faina deoarece crema nu mi-a iesit o crema pufoasa...(mai degraba apoasa)eu am folosit crema de branza de la Hochland cea clasica.Oricum cu mici emotii,dar a iesit la fel ca cea din poza postata de tine. Iti multumesc din suflet pentru reteta !

Ce fel de crema de branza ai folosit tu ?

Angelina_Elena 1

28.04.2013, 19:57

Nico, ma bucur mult ca ai incercat reteta si ca ti-a placut! Eu am folosit crema de branza Philadelphia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post