Negrese glazurate cu ciocolata si alune

de sasha in Prajituri, 26 Mar 2013 | 4819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 plicuri praf de copt
  • 8 linguri cacao
  • 1 praf de scortisoara
  • 500g faina
  • 1 esenta de rom
  •  50 ml ulei
  • 2 ciocolate cu cust de lapte
  • 50 g de alune
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese glazurate cu ciocolata si alune:

Se cerne faina, se face un cuib in mijloc si se adauga ouale, laptele, scortisoara, praful de copt, cacaua , uleiul,esenta de rom si se mixeaza. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga aluatul si se da la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade. Se taie grosier  ciocolata si se topeste in bain marine cu o lingurita de ulei si alunele decojite.

Negresa se glazureaza cu ciocolata si se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese glazurate cu ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]