Negresa

de gaby_gabytza in Prajituri, 10 Apr 2013 | 9387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar pudra
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri cacao
  • 1/3 ceasca ulei
  • 1 cana apa rece
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amestecam ingredientele uscate, dupa care le cernem intr-un bol. In alt bol amestecam lichidele si turnam treptat peste cele uscate si amestecam usor. La final adaugam visine scurse de zeama daca dorim si amestecam usor.

Tapetam o tava cu unt si faina si turnam compozitia. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min (sa treaca testul cu scobitoarea).

Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem pe un gratar si o lasam sa se raceasca complet.

O putem servi cu zahar pudra sau cu o glazura de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]