Cum îmi rămăseseră nişte albuşuri şi primisem premiul de la Bunătăţi din Natură cu borcănelul de dulceaţă de vişine,am pregătit un desert,nu-i foarte aspectuos dar e tare gustos.
Ciocolata am pus pe baie de aburi împreuna cu o lingura de lapte si o lingura cacao.
Am lasat sa se raceasca.
Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.
Am adaugat zaharul si am mixat pâna când acesta s-a topit.
Am încorporat usor amidonul si migdalele macinate.
In ciocolata racita am pus esenta de migdale si am amestecat-o in albusuri.
Am pus compozitia într-o tava cu hârtie de copt.Am folosit o tava de 20x30 de aceea nu a iesit prea înalt blatul.
Am pus la cuptor la foc mic pentru 30 de minute,pâna a facut deasupra o crusta.
Am servit cu frisca si dulceaţă de vişine.