Negresa

de gaby_gabytza in Prajituri, 15 Feb 2013 | 4978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 250 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 150 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • glazura
  • 1 ciocolata
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amestecam zaharul, untul, cacao, laptele si le punem pe foc si lasam sa fiarba 3 minute. Dupa care le lasam sa se raceasca. Faina o amestecam cu praful de copt. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile cate unul amestecand dupa fiecare. Adaugam amestecul de unt si omogenizam. Adaugam si faina dupa care omogenizam si turna in tava (eu am turnat in forma de inima si la mijloc am adaugat niste forme de inima). Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava ,adaugam ciocolata topita cu untul. Eu am adaugat si niste visine din compot

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

oO_ acnA _Oo 1

16.02.2013, 02:22

Mmm o nebunie

gaby_gabytza 1

16.02.2013, 11:53

va multumesc

Gabrielle_Gabi 1

03.09.2013, 00:16

O fac in weekend ! Dar nu cred ca mai am rabdare pana atunci arata prea bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura de ciocolata alba