reisnaor_2006

5

Bucataras
senzational

Sebes-Alba

Bucataras din 12.02.2014

RETETE444
PRIETENI258
Retete

Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor

In Pastrav la 26 Iun 2015

       Untul se spumeaza si se amesteca omogen cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozmarinul, cimbrul si usturoiul tocat. Va rezulta o pomada fina, cu care se va umple interiorul pestilor.         Pastravii astfel pregatiti se...

Fettuccine delicioase

In Paste la 26 Iun 2015

      Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb, fa sosul. Taie ceapa si usturoiul cat mai marunt. Razuieste parmezanul sau cascavalul.Incalzeste tigaia, adauga untul. Cand acesta s-a topit, adauga ceapa si usturoiul si...

Tavalita cu nuca de cocos

In Prajituri la 25 Iun 2015

        Albusurile se bat spuma cu zahar si apa rece, separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare. Cand albusurile sunt spumate bine se amesteca usor cu galbenusurile mixate. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si amestecam usor pana la...

Prajitura cu zmeura si crema de vanilie

In Prajituri la 25 Iun 2015

      Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 5 galbenusuri si praful de copt...

Tort Cappuccino

In Torturi la 22 Iun 2015

      Blatul :Albusurile se bat spuma cu zahar, separat intr-un bol mixam uleiul, galbenusurile , sare, cappuccino. Cand albusurile sunt gata se amesteca usor cu compozitia formata din galbenusuri, sare, ulei si cappuccino. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de...

Tarta aperitiv cu aluat de placinte

In Aperitive / Garnituri la 18 Iun 2015

     Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .      Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte...

Placinta cu ceapa verde si branza

In Aperitive / Garnituri la 18 Iun 2015

      Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald.       Cand aluatul a crescut...

Vinete umplute la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 16 Iun 2015

      Se aleg vinete potrivit de mari. Dupa ce s-a taiat capatul dinspre coada am taiat vinetele in jumatate, pe lung si le-am scobit mijlocul. Am lasat cam 1 cm de miez pe langa coaja. Am tocat marunt, ceapa, ardeiul, rosia si sunca si le-am amestecat pe toate la un...

Ciorba taraneasca de porc

In Ciorbe la 15 Iun 2015

      Spalam carnea, o taiem cuburi mai mari si o punem la fiert, avand grija sa luam spuma de cate ori este necesar. Legumele spalate si curatate le taiem in cuburi sau felii. Calim ceapa in uleiul bine incins, apoi adaugam restul legumelor (cu exceptia cartofilor) si le...

Pui cu cartofi noi la cuptor

In Pui la 15 Iun 2015

       Spalam bine puiul intreg s-il lasam putin sa se scurga.Il crestam in cateva parti,si pe fata si pe spate si introducem usturoiul taiat feliute. Ungem puiul intreg cu amestecul de rozmarin,delikat,ulei de masline, sare si piper pe toate partile, inclusiv in...

Tort Green Sugar

In Retete diabetici la 14 Iun 2015

      Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 5 galbenusuri si praful de copt...

Chec pufos cu cirese

In Prajituri la 11 Iun 2015

      Intr-un bol se mixeaza ouale cu zahar, se adauga uleiul, laptele, zaharul vanilat si praful de copt. Se mixeaza cca 3 minute, pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam treptat faina si amestecam cu o paleta, pana se incorporeaza.      ...

Penne cu carne tocata si sos Panzani

In Penne la 11 Iun 2015

      Ceapa o taiem cubulete si o calim. Peste ceapa calita, adaugam carnea si vinul si lasam la foc mic pana cand sosul scade la jumatate. Sosul Panzani il amestecam cu usturoiul zdrobit si-l turnam peste carne. Condimentam cu sare, piper si oregano....

Tocanita de pui cu ceapa si galuste

In Pui la 10 Iun 2015

        Puiul il curatam de impuritati si-l taiem bucati. Am folosit si pieptul de pui pe care l-am taiat cubulete. Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem cubulete.       Intr-o cratita punem cateva linguri de ulei si calim ceapa...

Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor

In Pui la 7 Iun 2015

Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline, (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se omogenizeaza si apoi folosim amestecul pe post de "ulei de masaj" pentru pulpe. Se pudreaza...

Pastrav la cuptor

In Pastrav la 5 Iun 2015

Pastravul se eviscereaza si se spala foarte bine. Se presara cu sare, piper si se lasa asa 20 de minute. Fiecare bucata de pastrav se cresteaza si se impaneaza cu jumatati de felii de lamaie, cubulete de unt, usturoi taiat, rozmarin pisat si se asaza pe folie de aluminiu stropindu-se cu putin...

Tarta cu capsuni si crema de ciocolata

In Dulciuri la 4 Iun 2015

       Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bate albusul spuma, peste albus se aduga galbenusurile, esenta si cele 4 linguri de faina,se incorporeaza usor cu lingura.        Se toarna in forma de tarta tapetata cu unt si faina si se...

Friptura la tava cu ciuperci si usturoi

In Porc la 28 Mai 2015

      Carnea am impartit-o in trei bucati fiecare.Intr-o tava am pus fiecare bucata sarata si piperata,am stropit cu ulei de masline,vin si am turnat cana de apa.Tava am introdus-o in cuptor la 220 de grade pentru 10 minute.Cand s-a rumenit putin am scos tava si am taiat...

Prajitura cu capsuni si crema de vanilie

In Prajituri la 28 Mai 2015

      Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 5 galbenusuri si praful de copt...

Spuma cu capsuni

In Retete diabetici la 26 Mai 2015

       Capsunile le spalam si le curatam de codite. Capsunile se taie in doua daca sunt mici sau feliute daca sunt mai mari. Albusurile le punem intr-un castron si le mixam bine. Adaugam pliculetele de green sugar si mixam bine pana cand spuma devine foarte densa....

Omleta pufoasa

In Aperitive / Garnituri la 26 Mai 2015

            Cartoful se curata de coaja si se da prin razatoarea cu ochiuri mari,cascavalul se rade,ceapa o taiem fidelute sau cubulete. Ouale le batem cu sare si piper....

Pulpa de porc cu legume la tigaie

In Mancaruri cu carne la 26 Mai 2015

       Prima data am preparat carnea, am sarat si piperat fiecare bucata si am prajit-o in ulei incins. Separat intr-o tigaie am adaugat uleiul de masline si untul taiat feliute.        Dupa ce s-a topit untul am adaugat legumele...

Pizza in straturi cu foi de placinta Bella

In Pizza la 25 Mai 2015

       Lasam foile de placinta sa se dezghete la temperatura camerei.Asezam in tava cuptorului o foaie de copt si punem pe rand cate o foaie de placinta pe care le ungem cu putin ulei.La fiecare doua foi asezate punem sunca taiata,ciuperci,cascaval ras,rosii din...

Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

In Porc la 25 Mai 2015

       Pulpa de porc trebuie sa fie degresata si dezosata. Se spala, se zvanta si se portioneaza bucati mai groase.Acestea se dau cu putin ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza intr-o tava cu 4-5 linguri de apa. Se introduce recipientul  la cuptor pentru...

Prajitura cu rubarba (Reteta 300)

In Prajituri la 24 Mai 2015

        Mixam foarte bine ouale cu zaharul si praful de sare, pana ce devin ca o crema si zaharul e topit. Adaugati laptele, uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt.         Compozitia rezultata o turnam intr-un vas...

Tocanita de ciuciuleti

In Mancaruri de legume la 18 Mai 2015

       Se spala ciuciuletii si se curata de impuritati.Ii lasam sa se scurga de apa. Pregatim o cratita mai incapatoare si adaugam ciupercile fara sa adaugam apa sau ulei, pentru ca lasa foarte multa apa si scad foarte mult.       ...

Cordon bleu cu cascaval si ciuperci

In Mancaruri cu carne la 18 Mai 2015

Taiati carnea felii si asezati fiecare bucata intr-o folie de plastic pe care o veti bate pana cand va ajunge la grosimea dorita, se condimenteaza. Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de cascaval si ciuperci si se prinde cu o scobitoare. Fiecare bucata o trecem prin faina si prin...

Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 18 Mai 2015

           Bucata de carne se curata de grasime si se taie felii subtiri. Fiecare bucata taiata o punem intr-o folie de plastic si o batem ca pe snitel. Asa procedam cu toate bucatile de carne. Le saram si le piperam pe fiecare in parte si le...

Tocana porcului

In Porc la 15 Mai 2015

       Carnea am spalat-o si am taiat-o cubulete potrivite.Carnatiul l-am taiat felii si impreuna cu carnea l-am adaugat intr-o cratita incapatoare.Nu am pus nici un strop de ulei ptr ca se topeste grasimea de pe carne si lasa unsoare....

Ciorba de salata cu slanina afumata

In Supe/Ciorbe la 14 Mai 2015

            Salata se spala frunza cu frunza. Slanina se taie felii subtiri si se cresteaza si se pune in oala si se caleste la foc mic pana lasa untura si se rumeneste. Se adauga si usturoiul pisat. Mai lasati un minut pe foc si adaugati...

Afisate 121 - 150 din 444 retete    

Postari recente

publicat la 01.03.2020

Ficat turcesc

publicat la 01.03.2020

Desert tort ciocolatos

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Iubeste-ti aproapele. Daca se intampla sa fie inalt, vesel, seducator, iti va fi cu atat mai usor.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]