Este o mancare simpla, poate banala, dar foarte gustoasa.
Prima data am preparat carnea, am sarat si piperat fiecare bucata si am prajit-o in ulei incins. Separat intr-o tigaie am adaugat uleiul de masline si untul taiat feliute.
Dupa ce s-a topit untul am adaugat legumele congelate din punga. Amestecam cu o paleta usor si le lasam la foc potrivit sa se caleasca.Cand sunt aproape gata saram, piperam si putem adauga si condimentele care au fost in punga dupa gust. Pofta buna!
1
Uleiul de masline nu va lasa untul sa se arda si ii va pastra aroma.
2
Legumele trebuie amestecate usor ptr. ca sa nu se faca terci la sfarsit.
3
Le serviti imediat fierbinti sau reci, sunt la fel de delicioase in ambele cazuri.
4
Putem adauga pentru aroma patrunjel tocat sau busuioc.
5
Legumele nu trebuie dezghetate se pun inghetate.