Pulpa de porc cu legume la tigaie

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2015 | 7795 vizualizari

 

Este o mancare simpla, poate banala, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de pulpa
  • 400 g legume congelate
  • 2 lg de ulei de masline
  • 50 g de unt
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu legume la tigaie:

       Prima data am preparat carnea, am sarat si piperat fiecare bucata si am prajit-o in ulei incins. Separat intr-o tigaie am adaugat uleiul de masline si untul taiat feliute.

       Dupa ce s-a topit untul am adaugat legumele congelate din punga. Amestecam cu o paleta usor si le lasam la foc potrivit sa se caleasca.Cand sunt aproape gata saram, piperam si putem adauga si condimentele care au fost in punga dupa gust. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Uleiul de masline nu va lasa untul sa se arda si ii va pastra aroma.

2

Legumele trebuie amestecate usor ptr. ca sa nu se faca terci la sfarsit.

3

Le serviti imediat fierbinti sau reci, sunt la fel de delicioase in ambele cazuri.

4

Putem adauga pentru aroma patrunjel tocat sau busuioc.

5

Legumele nu trebuie dezghetate se pun inghetate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor