S-a facut salata in gradina si am trecut la treaba. Noua ne place mult, sper sa va placa si voua.
Salata se spala frunza cu frunza. Slanina se taie felii subtiri si se cresteaza si se pune in oala si se caleste la foc mic pana lasa untura si se rumeneste. Se adauga si usturoiul pisat. Mai lasati un minut pe foc si adaugati salata (eu am rupt-o cu mana).
Se lasa sa scada bine apa pe care o lasa salata si se adauga laptele. Galbenusurile de la oua le amestecam cu sare si piper si le punem peste salata.Lasam sa fiarba 10 minute si stingem focul. Pofta buna!
1
cand servim ciorba de salata putem adauga in farfurie otet dupa gust.
2
ouale le putem bate si le prajim in tigaie, cand omleta s-a racit putin o taiem feliute si o punem in ciorba de salata.
3
putem face ciorba si cu bacon afumat, cu ce ne dorim.
4
slanina ii da un gust deosebit.
5
putem adauga si smantana.