Daca ti-e pofta de paste si nu ai prea mult timp la dispozitie iti propun acestea.Au iesit delicioase si se fac foarte repede.
Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.In timp ce pastele fierb, fa sosul. Taie ceapa si usturoiul cat mai marunt. Razuieste parmezanul sau cascavalul.Incalzeste tigaia, adauga untul. Cand acesta s-a topit, adauga ceapa si usturoiul si caleste 2 minute amestecand.
Toarna smantana dulce, sareaza si pipereaza. Adauga jumatate din branza si ia de pe foc. Amesteca bine. Strecoara pastele si adauga-le peste sos. Amesteca bine. Daca ai optat pentru patrunjel, adauga-l si pe acesta. Pune si restul de branza. Pofta buna!
1
Putem folosi ce ingrediente dorim(carne tocata,spanac,creveti)
2
Porumbul completeaza foarte bine ceapa din reteta.
3
Se incalzeste apa, se sareaza, cand fierbe se adauga pastele.
4
Pastele trebuie sa fie moi si sa se poata mesteca. Cind sunt gata le punem la scurs intr-o strecuratoare.