O rulada delicioasa cu care putem impresona pe oricine.
Bucata de carne se curata de grasime si se taie felii subtiri. Fiecare bucata taiata o punem intr-o folie de plastic si o batem ca pe snitel. Asa procedam cu toate bucatile de carne. Le saram si le piperam pe fiecare in parte si le asezam pe un platou pentru a forma rulada.
Am asezat prima bucata de carne si pe celelalte le-am petrecut cate putin una peste alta. In mijloc am adaugat felii de cascaval de-a lungul feliilor de carne. Am adaugat si bucatile de carnati.Am acoperit carnatiul cu marginile de la carne si am format o rulada pe care am prins-o cu doua bete de frigarui.
Rulada se aseaza intr-o tava si o stropim cu uleiul de masline si vin si o da-m la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste. Pofta buna!
1
poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.
2
cand este gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca ca sa o putem taia.
3
putem umple si cu ciuperci, sunca sau ce altceva dorim.