Tarta aperitiv cu aluat de placinte

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2015 | 4025 vizualizari

 

O tarta pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 500-800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca,salam
  • 100 gr branza sarata
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • ceapa verde
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu aluat de placinte:

     Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .

     Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.Pe fiecare le umplem pe rand cu sunca taiata cubulete,branza rasa,rosie si ardei taiate cubulete,ceapa verde si presaram oregano.Da-m tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem face ce umplutura dorim.

2

sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

3

daca adaugati dovlecei si rosii ptr. o tarta cu legume presarati busuioc,ii da o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu aluat de placinte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ina 1

12.01.2016, 20:38

Ce bine arata

aglaia 1

14.01.2016, 20:06

Printe ingrediente nu este enumerat uleiul.
Aluatul, de ce contine ulei?

reisnaor_2006 1

15.01.2016, 11:19

am uitat sa scriu,se folosesc 30 de ml de ulei,eu folosesc si de masline in loc de cel normal,multumesc ptr ca mi-ai sesizat greseala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză